European U-19 Champions Cup w Fm12

panda20 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
12.11.2011, 18:35    Pytanie
Witam!

Przejdę od razu do sedna: nurtuje mnie jedna rzecz, a mianowicie European U-19 Champions Cup. To nowe rozgrywki kontynentalne w FM-ie 2012. Czy ktoś mógłby przybliżyć mi ten turniej? Wydedukowałem sobie, że to pewnie jest Liga Mistrzów U-19, ale mam parę pytań:
1. Na jakiej zasadzie odbywa się kwalifikacja?
2. Czy polska drużyna juniorów/rezerw ma szansę na grę w tych rozgrywkach?
3. Czy zwycięstwo wiąże się z czymś więcej, niż prestiżem i satysfakcją z posiadania najlepszej młodzieży w Europie?
4. Jeśli ktoś chciałby coś dodać od siebie, to jest to bardzo mile widziane :)

Pozdrawiam, Panda

Tobi18 Młody aktywista

0
12.11.2011 19:35    #1
Chyba to jest tak, że jak pierwszy zespół gra w normalnej LM to juniorzy grają w tej juniorskiej, ale mogę się mylić :)
http://tobi18.cmrev.com/blog.html - zapraszam do śledzenia mojej kariery Interem Mediolan w FM16.

panda20 Partyzant

0
12.11.2011 21:55    #2
Niestety, to chyba nie to, bo wszedłem Wisełką do LM, ale drużyna ME nie gra w ECC U19.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 12.11.2011 o godz. 21:55

jacekzielinski Partyzant

0
25.11.2011 21:18    #3
Nie wiem. U mnie rezerwy Lecha miały 3 miejsce i grają w tych rozgrywkach w grupie z Bragą, Standardem i Dynamem Kijów.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.