Zawodnik nie zainteresowany przejściem do mojego klubu?

booyak Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
14.11.2011, 00:31    Pytanie
Dziś napotkałem pewien bug, przynajmniej tak mi się wydaje że to bug i nie ma nic wspólnego z realizmem.
Będę zaczynać już 5 sezon Juve, renoma klubu już znacznie wzrosła dzięki sukcesom w kraju i Europie. Mimo to miałem problem ze ściągnięciem do siebie Neymara. Próbowałem od samego początku ale zawodnik mimo ciągłego wychwalania go w mediach i wzrostu reputacji klubu za nic w świecie nie chciał do mnie przejść. Pomyślałem że zawodnik najzwyczajniej w świecie nie chce do mnie dołączyć skoro nawet nie podejmuje prób negocjacji indywidualnego kontraktu. Całkowicie przez przypadek jednak po złożeniu kolejnej oferty wybrałem się na tygodniowy urlop. Wracam i co się okazuje? Neymar już trenuje z moimi zawodnikami. Co takiego stało się że piłkarz podjął próbę rozmowy na temat kontraktu z władzami klubu a ze mną mimo licznych prób nie? Nawet kilka dni wcześniej? Wydaje mi się że jest to dziwny bug. Czy wy też spotkaliście się z takim czymś? Prawdopodobnie sprawdzę czy sprawa podobnie będzie się mieć z Goetze który też nie chce zasiadać ze mną do rozmów na temat kontraktu.

gucioprawda Młody aktywista

0
14.11.2011 08:37    #1
Może Ty, jako menadżer działasz mu na nerwy, a zarząd już ?

zollw Partyzant

0
14.11.2011 12:49    #2
Zarząd stwierdził że będzie to opłacalny transfer i sam go przeprowadził :)
Sam tak miałem gdy do Lecha ściągałem Łukasza Wrońskiego , to zarząd zabrał się sam za negocjacje itp :D

booyak Partyzant

0
14.11.2011 17:20    #3
Nie chodzi o to że zarząd przeprowadza cały transfer. Wręcz przeciwnie kiedy prosiłem zarząd o fundusze na niego odmówili. Więc sam składałem wcześniej kilka ofert. Nawet przed pójściem na urlop mimo zaakceptowania oferty przez klub, zawodnik nie był zainteresowany negocjacjami ze mną. Za to jak tylko wybrałem się na urlop, już po złożeniu kolejnej przeze mnie oferty dosłownie moment po tym jak nie mogłem zaproponować mu kontraktu piłkarz bez problemu wynegocjował kontrakt z zarządem.

zollw Partyzant

0
14.11.2011 17:47    #4
no właśnie czyli zarząd negocjował kontrakt :P taki jest FM :P

booyak Partyzant

0
14.11.2011 17:58    #5
No ok ale czemu piłkarz ze mną nie chciał negocjować a z zarządem już tak? Logicznie myśląc może czuć niechęć do mojej osoby ale wtedy nie zgodził by się na transfer do klubu który prowadzę.
Dla mnie jest to bug gry. Sprawdzę to jeszcze dziś na Goetze, jeśli sytuacja będzie analogiczna jest to dziwny sposób na zakontraktowanie piłkarzy nie chcących negocjować z naszym klubem.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.