błąd w stosowaniu przez fm zasad klasyfikacji ligowej

tarsycjusz Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
14.11.2011, 22:19    Pytanie
1. wyniki bezpośrednich spotkań
2. różnica bramek
3. bramki zdobyte.

z Panachaiki wygrałem i zremisowałem. także wygląda na to, że jest to błąd fm'a.. gdzie go zgłosić?

(mam nadzieje, że ostatnia kolejka przyniesie takie rozstrzygnięcia, że nie będę poszkodowany i mój Diagoras awansuje bezpośrednio)

elnino Partyzant

0
15.11.2011 00:02    #1
nie w każdej lidze są takie zasady jak ty podałeś, upewnij się jeszcze. Z tego co pamiętam to w Anglii liczy się różnica bramek a np. w Hiszpanii bezpośrednie spotkania :)

sorry nie dopatrzyłem tabelii :/

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 15.11.2011 o godz. 00:04

konrwaw Żołnierz frontu ideologicznego

0
15.11.2011 11:13    #2
moim zdaniem dlatego nie jesteś drugi bo to jeszcze nie koniec sezonu,gra stosuje tą zasadę dopiero po ostatnim meczu (już zauważyłem to kilka razy)na końcu sezonu byłbyś na pewno drugi...pzdr

Craxa fan Młody aktywista

0
15.11.2011 11:25    #3
Konrwaw ma rację. SI Games posiada jeden skrypt, który to przelicza we wszystkich możliwych ligach. Ja też się z tym spotkałem i po sezonie wszystko było w porządku.
Maxima Debetur CRACOVIAe Reverentia...

tarsycjusz Partyzant

0
15.11.2011 13:54    #4
aaaa, takie buty. dzięki panowie. choć szkoda, że fm nie stosuje tych zasad na bieżąco..

ps
elnino, podałem zasady z mojej ligi.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.