BILETY - Problem

bioly_86 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
17.11.2011, 13:59    Pytanie
Panowie mam takie pytanie. Gram Wisłą Płock awansowałem do Ekstraklasy a moje ceny biletów są na poziomie 3 Funty a karnety 30 funtów.

Mam pytanie czy da to jakoś się zmienić bo ja praktycznie nic nie zarabiam jestem w plecy co miesiąc bo mnie pensje zjadają. w Pierwszej lidze miałem 3 funty i w Ekstraklasie gdzie jestem pierwszy też mam 3 funty na stadion przychodzi 7 tysięcy ludzi (średnia frekwencja) jak to zmienić?
Próbowałem nawet Edytorem ale nie chce mi się zmienić. Tak przecież klub funkcjonować nie może...
Ma ktoś jakieś pomysły ?
Byłbym Wdzięczny.

Magicc Ekspert

0
17.11.2011 14:43    #1
Ot tak zmienić się tego nie da, poza tym ceny na poziomie 3 funtów (16-17 zł) i 30 funtów (160-170 zł) są całkiem standardowe jak na beniaminka Ekstraklasy - nie tylko w FM-ie, ale też w rzeczywistości.

Dobra gra drużyny i wysoka frekwencja to chyba jedyna szansa na podniesienie cen, ale oczywiście dopiero w przyszłym sezonie.

bioly_86 Partyzant

0
17.11.2011 14:52    #2
No ok zgadzam sie z Tobą ale ja gram juz drugi sezon. Legia ma ceny na poziomie 16.70 to jak Tu z nimi walczyć ?

A istnieje jakis edytor gdzie można tą cene biletów zmienić ? Może ktoś doradzić ?

hapek Partyzant

0
17.11.2011 14:58    #3
koles czemu chesz oszukiwac (bo dla mnie takie edytory to oszustwo) czy Probierz jak obejmował ŁKS tez miałby uzyc edytorow i podniesc skille zawodnikow .Dla mnie takie cos jest bezsensu i gra traci swoja realnosc.

bioly_86 Partyzant

0
17.11.2011 15:07    #4
Nie używam EDytora i nie chce oszukiwać w skilach czy w finansach bo dla mnie to też bez sensu. Tylko chciałbym zmienić moje Ceny biletów na poziom srednich w Ekstraklasie. Skoro legia ma 16 ja bym miał 7 ale nie 3... i Tylko o to mi chodzi.

Gram w Pucharach bo w tamtym sezonie zajołem miejsce dające mi prawo gry i jak sie okazuje mam najmniejszą cene biletów w lidze to chyba nie jest Normalne ?

polepszanie zawodników czy dodawanie sobie pieniędzy mnie nie interesuje.
Chciałbym żeby moje Ceny biletów były na jakimś normalnym poziomie. Nawet Warta Poznań ma cene biletów 4.60 gdzie zajmuje ostatnie miejsce w Ekstraklasie... a ja w Tym momecie pierwsze wiec to takie Dziwne jak dla mnie.

hapek Partyzant

0
17.11.2011 15:18    #5
[quote=bioly_86]Nie używam EDytora i nie chce oszukiwać w skilach czy w finansach bo dla mnie to też bez sensu. Tylko chciałbym zmienić moje Ceny biletów na poziom srednich w Ekstraklasie. Skoro legia ma 16 ja bym miał 7 ale nie 3... i Tylko o to mi chodzi.

Gram w Pucharach bo w tamtym sezonie zajołem miejsce dające mi prawo gry i jak sie okazuje mam najmniejszą cene biletów w lidze to chyba nie jest Normalne ?

polepszanie zawodników czy dodawanie sobie pieniędzy mnie nie interesuje.
Chciałbym żeby moje Ceny biletów były na jakimś normalnym poziomie. Nawet Warta Poznań ma cene biletów 4.60 gdzie zajmuje ostatnie miejsce w Ekstraklasie... a ja w Tym momecie pierwsze wiec to takie Dziwne jak dla mnie.[/quote]

Porownujesz wisle plock do legii?? to normalne ze masz tak niskie ceny bo jestes beniaminkiem i masz slaba reputacje a wiemy ze warta jest medialnym klubem to tez drozsze bilety a pozatym graja na stadionie ktory miesci ponad 40 tys widzow i bedzie stadionem na euro wiec nie dziwi mnie to ze maja wiecej od ciebie.i zmienianie cen biletow to niby co jak nie grzebanie w finansach.Jak cos wygrasz np.Puchar polski czy Mistrza Polski to cena biletow sie polepszy ja w fm 11 na poczatku gry mialem 30 zl na lecha a po wygraniu ligi mistrzow to juz ponad 100 zl bilety kosztowaly na ekstraklase

konrwaw Żołnierz frontu ideologicznego

0
17.11.2011 15:27    #6
jest edytor FMRTE 5.0.2 tam można zmienić ceny biletów...każdy gra jak chce(jeśli go bawi gra edytorem to mi ani nikomu innemu nic do tego,ważne jak ja gram i jaka mnie bawi gra) i ja nikomu nie patrze w rozgrywkę...u mnie sami zwiększyli cenę biletów po kilku sezonach i sukcesach...pozdrawiam

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 17.11.2011 o godz. 15:31

Magicc Ekspert

0
17.11.2011 15:33    #7
Też wydaje mi się, że w FMRTE można zmienić takie rzeczy - mimo wszystko jest to trochę oszukiwanie gry i z czasem może zabić przyjemność z grania.

bioly_86 Partyzant

0
17.11.2011 15:40    #8
Nie porównuje Jako Wielkości Klubów. Mówię Ci ze nie jestem beniaminkiem, Drugi sezon gram w Ekstraklasie. w Tym sezonie Gram w LE i chodzi mi o to że mam najmniejsze bilety w całej lidze. Co nie przekłada się na Osiągniecia klubu.

Ściągnołem ten Edytor i jest tam widze opcja zmiany biletów ale co sie nie wpisze to w grze i tak nie zmienia zostaje tak czy tak ciągle 3 funty. Trudno trzeba grac jak jest ale Dziwne że klub który jest na fali gra w pucharach i cena biletu wynosi 3 funty - to jak tu utrzymać klub gdzie co miesiąc jestem na minusie za pensje zawodników... dlatego chce miec bilety wieksze żeby klub miał płynnośc finansową.

konrwaw Żołnierz frontu ideologicznego

0
17.11.2011 15:46    #9
bo trzeba zapisać zmianę w fmrte i w grze później kliknąć kontynuuj zmiana będzie widoczna nawet po kilku dniach a nie od razu...pozdrawiam

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.