Zawodnicy nie chca mnie słuchac!!!

zbiff Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
20.11.2011, 11:51    Pytanie
Zawodnicy ignorują moje uwagi w czasie meczu.
Np. w 60 minucie trace bramke. Zmieniam podania do nogi na podania na wolne pole, agresywny odbior piłki zamiast łagodnego, szersze pole gry i nekanie rywali itp. Po ustawieniu wszystkich szczegołow komp pyta sie czy zapisac zmiany. Klikam tak. Po ok. meczowej minucie na pasku raportu u dołu ekranu, wyswietla sie "przeprowadzanie zmian taktycznych". Niby wszystko fajnie, ale za 10 minut meczowych chce jeszcze raz zmienic taktyke, i co sie okazuje? Ze zmian z 60 minuty wogole nie było!!! Nadal zaznaczony jest odbior łagodny, podania do nogi itp.
Co z tym zrobic??

Akontipus Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
20.11.2011 12:34    #1
Tu jest maly bug albo inaczej mowiac, niedopatrzenie. Otoz gdy zmieniasz co w okienku taktyki (np, ind polecenia dla swoich pilkarzy, zmiany zawodnikow, cokolwiek ) wychodzisz z niego i od razu (gdy w.w. zmiany nie zostaly jeszcze wprowadzone "w zycie";) ustawiasz cos w zakladce szybkich zmian (wąsko, do nogi itp), to szybkie zmiany nie zostaja zapisane tylko to co ustwiles w okienku taktyki. Tez sie czasami wkurzalem na to, wiec zaczalem wszystko ustawiac w okienku taktyk.

PS. Sorry ale mam angielska wersje, wiec nie wiem czy te "szybkie zmiany" itp, jak je nazwalem mówia Ci cos.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 20.11.2011 o godz. 12:36

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.