PRE ORDER

Leny Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
23.11.2011, 01:12    Pytanie
Kupując Football Manager 2012 PL przez CM Revolution otrzymujesz szereg korzyści:
-wyjątkowy userbar informujący o fakcie kupna oryginalnego FM 2012
-wyróżniony gwiazdką i pogrubieniem nick na CM Revolution przez sześć miesięcy od premiery FM 2012
-brak reklam w Twoim profilu, manifestach, karierach, komentarzach i towarzyszach przez pół roku

Dlaczego zostały te opcje wyłączone dla mojego konta mimo iż zamówiłem grę na CM Revolution?
http://twitter.com/#!/Leny_fm
"Jeśli zajmę ostatnie miejsce, ale zrobię z moich podopiecznych lepszych piłkarzy, to jako trener wygrałem."

Leny Partyzant

0
09.12.2011 12:27    #10
Nie po raz pierwszy zamówiłem u Was grę, ale niestety na pewno po raz ostatni.
"Jeśli zajmę ostatnie miejsce, ale zrobię z moich podopiecznych lepszych piłkarzy, to jako trener wygrałem."

booyak Partyzant

0
09.12.2011 17:51    #11
No to i ja jeszcze raz w tym temacie upomnę się o to samo co kolega.
Najpierw hasło 'zagraj w Football Managera 2012 dzień przed premierą!' a teraz baner. Pierwsze jakoś przeżyłem ale baner mi się należy.
Ja swoje zamówienie anulowałem jak mi kazano w inmudo, ale potem transakcja doszła do końca a poprzedzona była zamówieniem gry tutaj na CMRev.

booyak Partyzant

0
12.12.2011 17:31    #12
REFRESH
Widzę że ekipa ma gdzieś to że w jakimś stopniu zostaliśmy z kolegą Lenym oszukani. Zerowy odzew świadczy o tym że nie ważne było to ażeby mieć zadowolonych klientów/userów strony ale tylko 'pchnąć' grę zapewne z jakąś korzyścią (nie koniecznie materialną). Szkoda że o głupi baner muszę upominać się już 5 raz.

A. De Raph Wicepremier Rewolucji

Grupa: Administrator
0
12.12.2011 18:06    #13
Nie zostaliście oszukani. Proszę, abyście poprzez donos napisali mi, jaki EMAIL podaliście podczas rejestracji zamówienia na INMUDO.pl.

Spróbuję wyjaśnić tę sprawę. System nie jest idealny, opiera się na założeniu, że użytkownicy podają w zamówieniu TEN SAM EMAIL na jaki rejestrowali się na stronie CM Revolution. Jeśli te emaile są różne, to możemy mieć problem. Dlatego proszę o tę informację poprzez donos do mnie, sprawdzę, czy wystąpiła własnie taka sytuacja.

Przepraszam za uniedogodnienia.
"O czwartej czterdzieści osiem
gdy odwiedzi mnie desperacja
powieszę się
wsłuchana w oddech Osoby, którą kocham"
Sarah Kane - 4.48 Psychosis

Moje Depesze - czytajcie, oceniajcie, komentujcie!

booyak Partyzant

0
12.12.2011 18:25    #14
Niestety nie mam możliwości w donosie wybrania odbiorcy więc piszę tutaj.
Mail jaki podałem przy rejestracji w inmudo.pl to ten sam mail na którym rejestrowałem konto tutaj tj..
Przykro mi tylko z tego powodu że pisałem o tym kilkakrotnie i nie spotkało się to z żadnym odzewem.
Problemy pewnie z okazji tego że swoje zamówienie anulowałem bo tak mi kazano w inmudo po problemach z przelewami24. Numer konta dostałem w osobnym mailu, tam złożyłem opłatę a potem dostałem kod steam. Wszystko oczywiście poprzedzone zamówieniem gry na CMRev o czym zresztą pisałem już tutaj http://www.cmrev(...)?page=58

A. De Raph Wicepremier Rewolucji

Grupa: Administrator
0
12.12.2011 19:09    #15
No nic, zakładam, że ten problem jest właśnie efektem tych kłopotów z przelewami24, dlatego ręcznie wam aktywowałem userbary. Nie mam powodów wam nie wierzyć, dlatego nie będę teraz z uporem maniaka oczekiwać abyście udowadniali mi fakt zakupu.

Przepraszam za te problemy, i jak coś - to aby wysłać do mnie donos - kliknij na mój nick, przeniesie Cię na mój profil i tam będzie opcja wysyłki donosu w prawym boksie pod avatarem.
"O czwartej czterdzieści osiem
gdy odwiedzi mnie desperacja
powieszę się
wsłuchana w oddech Osoby, którą kocham"
Sarah Kane - 4.48 Psychosis

Moje Depesze - czytajcie, oceniajcie, komentujcie!

booyak Partyzant

0
12.12.2011 19:12    #16
Dzięki w takim układzie za załatwienie sprawy. Dobrze by było żeby baner był przez pół roku od momentu 'nadania' go a nie od daty premiery gry :] Pozdrawiam

Leny Partyzant

0
22.12.2011 23:20    #17
A. De Raph jeśli trzeba podaj mi maila na pw to Ci podeślę screen korespondencji z inmudo.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 22.12.2011 o godz. 23:23

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution