Stiegen vs Branescu

Jashita Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
24.11.2011, 01:42    Pytanie
Jeśli mielibyście do wyboru kupno któregoś z tych bramkarzy, kogo byście kupili? Stiegen jest już w zasadzie gotowy do gry w pierwszym składzie, natomiast Branescu potrzebuje jeszcze troche treningu. Nie mniej ten drugi ma większy talent. Poradźcie coś ;)

Falcon Przodownik pracy

0
24.11.2011 08:13    #1
[quote=Jashita]Poradźcie coś ;)[/quote]

Poradzę napisać to w tym temacie

http://www.cmrev(...)page=287

A tak całkiem serio, to nie wiemy ile masz szmalu, jakim grasz klubem, i czy chcesz zawodnika żeby od razu bronił, czy może masz już dobrego bramkarza i szukasz następcy
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
24.11.2011 10:48    #2
Osobiście byłbym ostrożny z Stegenem. Mam go w Anglii i na razie szału nie robi. Ale to był 1 sezon i mogę powiedzieć że wygrał rywalizację z Kotelesem. Teraz kupiłem Guilherme i zobaczymy. Co i Tobie proponuję. :)
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

Jashita Partyzant

0
24.11.2011 12:11    #3
[quote2=Falcon][quote=Jashita]Poradźcie coś ;)[/quote]
A tak całkiem serio, to nie wiemy ile masz szmalu, jakim grasz klubem, i czy chcesz zawodnika żeby od razu bronił, czy może masz już dobrego bramkarza i szukasz następcy[/quote2]

Obydwoje są do wyciągnięcia u mnie za 5,5 mln funtów. Mogę im zaproponować kontrakt. I tak oto:
- Stiegen żąda od razu gry w pierwszym sezonie i chce 40 tys. tygodniowo.
- Branescu chce mieć rotacje i 15 tys. tygodniowo.

Kończe obecnie drugi sezon Wolverhampton Wolves i z dużym prawdopodobieństwem uda mi się awansować do LM, a w najgorszym wypadku do PE.
Co do bramkarza którego posiadam obecnie nie jest on wcale najgorszy - Wayne Hennessey równo broni przez 2 sezony.

[quote=Jacko]Osobiście byłbym ostrożny z Stegenem. Mam go w Anglii i na razie szału nie robi. Ale to był 1 sezon i mogę powiedzieć że wygrał rywalizację z Kotelesem. Teraz kupiłem Guilherme i zobaczymy. Co i Tobie proponuję. :)[/quote]

Czyli wg. Ciebie kogo lepiej? Bo z wcześniejszych postów w innych tematach bardziej pozytywnie wypowiadasz się o Branescu choć większość osób pisała że kosztuje ponad 10 mln. Gdybyś jednak miał taką możliwość to kogo byś wybrał?

0
24.11.2011 13:04    #4
Ter Stegena. Może mnie nie zachwycał interwencjami, ale fakt faktem nota ponad 7.0. A za sezon dwa kup Branescu najwyżej jak Niemiec polegnie.

McMoney Młody aktywista

0
24.11.2011 13:08    #5
U mnie Stiegen (gram Borussią M.) poniżej pewnego poziomu nie schodzi. Nie zdarzyło mi się, przez połowę sezonu, aby zawalił mi mecz, choć nie powiem, kilka bramek obciąża jego konto. Grę w powietrzu także powinien poprawić, no ale pierwszy sezon, a bardzo ładnie się rozwija. No i nie powiem, bo to właśnie Niemiec zatrzymał Bayern Monachium na ich stadionie, dzięki czemu zremisowałem 0:0 a on sam dostał notę 9,1 co jak na bramkarza jest wybitną. :)
Glory, Glory MAN UNITED !!

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
0
24.11.2011 13:09    #6
Sorry, nie rób śmietnika z suflernika.

0
24.11.2011 13:13    #7
No, ale tu nie chodzi o to jak się sprawdza w Gladbach czy innym klubie niemieckim. Prawda jest taka, że za granicą to co innego. Ja mu daje dwa lata na aklimatyzację, początek miał tragiczny, ale jest coraz lepszy. Idealnie mi teraz pasuje do ligi angielskiej.

McMoney Młody aktywista

0
24.11.2011 13:55    #8
Pytał o nich, to mu podałem za przykład jego gre w mojej karierze, a nóż widelec mu się przyda?
Glory, Glory MAN UNITED !!

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
0
24.11.2011 13:58    #9
Masz do tego odpowiedni temat. Zamykam!

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.