Skuteczność napastnika

GloomyRaven Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
24.11.2011, 17:19    Pytanie
Ello. Mam pytanko a raczej prośbę ... jak ustawić formacje żeby grając jednym napastnikiem tacy grajkowie jak Alberto Paloschi czy Carlos Fierro strzelali na 30 meczy 30 lub więcej bramek?

No bo ja gram sobie Lechem ustawieniem 4-1-2-2-1 a więc z def. pom., dwoma środkowymi, dwoma skrzydłowymi z czego lewy jest schodzącym napadziorem a na szpicy gra Fierro który jakoś nie strzela średnio co mecz bramki...
Blue is the colour!

Mar1992 Przodownik pracy

0
24.11.2011 17:22    #1
Fierro na lisa. Sam grałem Lechem i miałem Fierro, a na lisie łupał bramy aż miło.

GloomyRaven Partyzant

0
24.11.2011 17:45    #2
no jest ustawiony na lisa ale taki lis jak wiadomo żyje z podań pomocników no a tych trzeba by jakoś sensownie ustawić... no to przyznam się że tym lewym schodzącym jest Kupisz i on strzela tyle samo bramek co Fierro... może to powoduje że Meksykaniec strzela mniej a może środkowemu off pom ograniczyć szarże do przodu i strzały z dystansu... no nie wiem... takie rozmyślenia taktyczne - może ktoś coś poradzi doradzi
Blue is the colour!

GloomyRaven Partyzant

0
23.01.2012 09:13    #3
Mogę poprosić o usunięcie tego postu?!
Blue is the colour!

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.