Dziwny błąd...

Somebody Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
24.11.2011, 18:31    Pytanie
Mam dosyć dziwną sytuację...
Alberto Paloschi nie występuje w mojej grze...
Nie wiem dlaczego i co z tym zrobić, ale sytuacja jest dziwna. Poprzez wyszukiwarkę nie mogę go znaleźć. Sprawdzałem pisownię, ale to nic nie dało. W takim razie postanowiłem poszukać przez klub Chievo, ale tam nie występuje ani w podstawowym składzie, ani w rezerwach. Ktoś miał taki błąd, albo wie jak pomóc?
Z góry dzięki :)

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
0
24.11.2011 18:36    #1
Masz ligę włoską załadowaną?
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

Somebody Partyzant

0
24.11.2011 19:03    #2
Nie jako grywalną, ale baza danych duża. Inni zawodnicy Chievo są, więc to chyba nie tutaj jest błąd :/

Gentleman Żołnierz frontu ideologicznego

0
24.11.2011 19:35    #3
Synu, załadowałbyś ligę włoską lub piłkarzy, którzy mają włoskie obywatelstwo to tego misia byś miał, a że tego nie zrobiłeś to już twój błąd :) a nie błąd gry :) Mogą być wszyscy piłkarze nawet Pro Vercelii ale jak nie załadowałeś ligi włoskiej lub tego co ci napisałem to cóż zrobić ;) a poza tym Paloschi nie pierwszy i nie ostatni :)

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 24.11.2011 o godz. 19:35

Użytkownik uznał post za pomocny

Niech płonie ten ogień
płonie w każdym sercu
nauczymy się kochać
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
stanie się to co ma się stać

Somebody Partyzant

0
24.11.2011 20:11    #4
Nie myślałem o grze w Italii, to nie załadowałem :)
Wielkie dzięki za radę. Temat do zamknięcia :)

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.