Ustawianie treningow.

turbo0 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
30.11.2011, 19:46    Pytanie
Dzisiaj w przerwie zimowej chcialem ustawic pilkarzy na trening silowy, pieknie ladnie ustawilem prawie wszystkich, czyli powiedzmy 20 na 25. Schody zaczely sie jak chcialem im ostawic trening ogolny albo trening dla pozycji, bo jak ustawialem taki trening dla wszystkich, to oczywiscie wszyscy np mieli trening bramkarski, albo jak zaznaczalem 3 pilkarzy tez nie dziailo i musialem ustawiac trening kazdemu z osobno.
Nie wiem cyz skumacie do konca o co mi chodzi bo jest to napisanie chaotycznie.
Dzieki

techniczny Młody aktywista

0
01.12.2011 08:13    #1
hmmm... więc skoro wiesz, że napisałeś chaotycznie, to poświęć dodatkowe 5 minut na edycję :)

Kleyo Ekspert

Grupa: Moderator
0
01.12.2011 12:30    #2
Primo - gdy wielokrotnie w rozmaitych miejscach ktoś mówi w kontekście Football Managera o treningu siłowy, kondycyjnym, przedsezonowym itp. czyli tym, który pewnie chciałeś im w przerwie zimowej ustawić, to nie ma na myśli nakazania graczom ćwiczenia atrybutu siły, tylko podniesienie obciążenia treningu siły i aerobiku [a więc poprawa atrybutów takich jak siła, równowaga, wytrzymałość, szybkość, przyspieszenie, zwinność]. Natomiast ja zrozumiałem, że ustawiłeś tym graczom trening atrybutu siła.

Dalszej części posta za bardzo nie rozumiem, ale jeszcze takie trywialne zdanie, trening pozycji, który można każdemu przypisać to absolutnie nie jest trening przeznaczony dla danej pozycji, tylko nakazanie danemu zawodnikowi nauczenia się gry na nowej pozycji.
"Błędów nie popełnie tylko ten, kto nic nie robi" - Theodo­re Roose­velt

turbo0 Partyzant

0
01.12.2011 14:20    #3
Ok, napisze Jeszcze raz. Przez sezon maja ustawione treningi : jedni bramkarski, inny ogolni a inni dla napastnikow. Teraz 3 miesiace przerwy wiec chcialen wiekszosci ustawic trening chyba sie zwie kondycyjny. Ustawilem go prawie wszystkim pilkarzom. Przyszedl luty, LE i te sprawy, chce zmienic im trening kazdemu pilkarzowi na dana pozycje czyli bramkarzom bramkarski , pomocnikom pomocnikowy? Etc. I teraz wchodzi moje pytanie, czy musze to kazdemu zmieniac z osobna czy moge po prostu zaznaczyc wszystkich bramkarzy i dac im trening bramkarski. Jezeli moge to jak. Jak dalej nejasne to w domu zrobie ssy i to pokaze. Dzieki

Woo-Cash Partyzant

0
02.12.2011 12:35    #4
Ja to robię tak:
W zakładce Trening daję Informacje ogólne i sortuję po Pozycja
Następnie klikam sobie kogo chcę do danego treningu (tzn. trzymając Ctrl zaznaczam po lewej stronie), potem klikam na nich prawym -> Skład -> Trening -> wybrany reżim.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.