Problem z autami w obronie

sobol666 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
04.12.2011, 16:58    Pytanie
Witam mam pewien problem i nie mam pojęcia jak go rozwiązać. ale od początku gram bradford obecnie w premiership taktyka 4-1-2-1-2 idzie mi świtenie jako beniaminek do 9 koleiki 4 zw i 4 remisy i własnie 9 mecz chelsea na wyjeżdzie i porażka 3-2 przy czym 2 bramki padaja po rzutach z autu. Auty na wysokości mojego pola karnego jeden z zawodników chelsea podbiega do piłki i jest kryty ok :) ale drugi stoi sobie przy mojej lini końcowej niewidzialny dla moich obrońców dostaje piłke raz podaje po ziemi raz dośrodkowuje i padają 2 bramy. Poprostu dostałem szału wcześniej juz miałem podobne sytuacje. I teraz pytanie nie ma czegoś takiego jak def rzuty z autu i nie wiem co robić. A druga sprawa sam chętnie bym sie tak ustawiał w ofensywie:). Jeżeli ktoś ma pomysł to proszę Pomocy!!!!

//Edytowano 1 raz, ostatni raz 04.12.2011, 19:01

10kilan Partyzant

0
04.12.2011 20:06    #1
W ataku ustaw jednemu ze swoich napastników polecenie ''krótki słupek''. Wtedy najczęściej tak jak opisałeś nasz zawodnik stoi sobie sam, niekryty przed linią końcową gdyż jak wiadomo nie ma spalonych przy autach.
Co do obrony to niestety chyba nic na to nie poradzisz. Bynajmniej nie mam na to pomysłu.

Użytkownik uznał post za pomocny

sobol666 Partyzant

0
05.12.2011 12:45    #2
Ok w ofensywie rzeczywiście się sprawdza. Natomiast w obronie coraz bardziej wyprowadza mnie to z równowagi. Czasem sie zastanawiam moze za dobra taktyke zrobilem jak sredniakami w premiership kolo 4 miejsca sie krece w połowie sezonu:) . I gra zaczyna kombinować jak mi tu gola wpakować. Ponawiam prośbe o pomoc jak bronic przy rzutach z autu

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.