Zawsze miałem problem z defensywnymi rzutami wolnymi/rożnymi. W każdej serii traciłem przez ten aspekt gry sporo bramek, ale głównie z mojej własnej winy - nie chciałem zmieniać ustawień domyślnych dla owych rzutów. Jednak od FM2011 się to zmieniło. Problem zaczął być tak duży, że zainteresowałem się tym aspektem i poustawiałem odpowiednio drużynę. Efekt był świetny - praktycznie nie traciłem goli po rzutach wolnych czy rożnych. Teraz gram sobie w nowego FM-a i problem powraca, można by rzec, ze strojoną siłą. Nie dość, że tracę całe mnóstwo bramek po owych stałych fragmentach gry (tak w ramach ścisłości: 100% bramek jakie tracę to bramki po stałych fragmentach gry) to jeszcze dzieje się to mimo, iż bardzo dokładnie (i myślałem, że również bardzo dobrze) poustawiałem drużynę przy defensywnych rzutach wolnych/rożnych. Obrońców mam całkiem dobrych, zresztą posiadam jeszcze w podstawowym składzie 3 pomocników z bardzo dobrymi atutami krycia i ustawiania się. Proszę was o pomoc, bo tak się nie da grać. Co jakiś stały fragment gry ma przeciwnik, to ja wiem, że za chwile stracę bramkę. I już nie wiem, czy to ja tak nieudolnie ustawiam zespół (używam bardzo podobnych ustawień jak w poprzednim FM-ie i wtedy, jak już mówiłem, wszystko było super) czy tez może to jakiś bug. Pomóżcie!
//Edytowano 1 raz, ostatni raz 07.12.2011, 10:05
Najnowsze posty