Najciekawsze ligi

zollw Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
15.12.2011, 23:06    Pytanie
Siema, jakie według Was są najciekawsze i najprzyjemniej się w nich gra?

Ja uwielbiam ligę Angielską od pierwszego FM'a w jakiego grałem ;) liga wyrównana i pełna niespodzianek, potem hiszpańska, kocham zostawiać Real i Brace z tyłu, następnie włoska i oczywiście tam tylko Juve a tak poza skalą jest liga Polska i gra zawsze tylko Lechem, lecz polskiej ligi nie wliczam do rankingu bo tu każdy kibic ma swój klub ;)

JK93 Młody aktywista

0
15.12.2011 23:19    #1
Niemiecka: bardzo wyrownany poziom, kazdy moze wygrac z kazdym
Angielska: trudna, ale jak juz cos osiagniesz, sprawia Ci to ogromna satysfakcje
Serbska: dobrzy kopacze za male pieniadze

zollw Partyzant

0
15.12.2011 23:21    #2
Ja niemieckiej osobiście nie lubię ze względu na nazwiska ;)

Niklas Młody aktywista

0
16.12.2011 03:49    #3
angielska i niemiecka

w niemieckiej urzekło mnie dużo kasy za miejsce końcowe i brak ograniczeń wyboru składu

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 16.12.2011 o godz. 03:51

Falcon Przodownik pracy

0
16.12.2011 08:02    #4
nPower Championship - mordercza liga, w której bez szerokiej kadry ciężko nam coś ugrać

Dla mnie ciekawymi ligami są te, w których nie znam praktycznie żadnych drużyn i piłkarzy( z pojedynczymi przypadkami znanych).np. 2 brazylijska, australijska
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

yayme Partyzant

0
16.12.2011 08:27    #5
Ja również mam wielki szacunek do ligi niemieckiej i lubię ją (w rzeczywistości), ale jakoś nie potrafię wczuć się w żaden klub. Spróbuję Schalke, na pewno, ale najpierw muszę mentalnie przeboleć wielkie zero na transfery w pierwszym sezonie.
Na nasze wspólne nieszczęście wracam na cmrev. Niedługo pojawią się pierwsze manifesty.

zollw Partyzant

0
16.12.2011 10:50    #6
Mnie w niemieckiej tak bolą nazwiska zawodników :D wszystkie mi się mylą :D

ja osobiście spoza europy grałem tylko w brazylijską ligę i było ok a innych nie znam :D

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.