Cholera, zawsze uważałem się za dobrego taktyka, ale nowy patch trochę mi poprzestawiał opinię. Na starym patchu grając Tottenhamem wychodziło mi wszystko, nawet z najlepszymi zespołami moglem wygrać. Do stycznia tylko jedna porażka w lidze i 2 remisy. Zainstalowałem patcha i od 8 ( ! ) spotkań nie mogę wygrać z zespołami pokroju Norwich, Wigan, Swansea. Aż boje się pomyśleć jak przyjdzie mi grac z Man United lub Man City.
Jak zauważyłem teraz najlepsi piłkarze już nie są tak efektywni - stają się przeciętni całkowicie. Ponadto środkowi pomocnicy przestali rozgrywać piłkę, taki Modrić czy Van der Vaart w ciągu meczu nie dają żadnej prostopadłej piłki. Na poprzednim patchu rozgrywali jak trzeba. Ponadto nagle obrońcy stali się ospali strasznie, zero walki, i wręcz okropne wybicia piłki bez sensu.
Jeśli teraz uda się mojemu zespołowi strzelić bramkę to jest ona przypadkowa, zazwyczaj po rykoszecie albo w ogóle samobój. I na koniec jeszcze rozmowy motywacyjne. Nie działają w ogóle rozmowy których wcześniej używałem w konkretnych sytuacjach - efektem zazwyczaj jest to że piłkarze są zgaszeni lub zdenerwowani.
Jest jeszcze duży plus który zauważyłem - mecz rzeczywiście teraz zaczyna sie po strzeleniu pierwszego gola oraz rotacja w składzie stała się dużo ważniejsza.
// Edytowano 1 raz, ostatni raz 18.12.2011 o godz. 12:44
Najnowsze posty