Witam. Mam mały problem. Obecnie moja kadra składa się z 20 zawodników. Gram Lechią Gdańsk, 2019 rok. W opcji szukaj > piłkarze mam zawodników do 15mln pln (praktycznie sami młodzi 17-22lata), którzy mają max 3,5 gwiazdki rekomendacji, a ich poziom obecny to 1/2,5 gwiazdki. Mam tutaj problem, bo niby gram Lechią, ale poziom reputacji jakiś chyba mam - 7x wygrana ekstraklasa, co rok gram fazie grupowej LM, a w ostatnim sezonie doszedłem do finału i przegrałem tam 4:3. Mam na transfery 90mln, ale niestety zawodnicy którzy chcą do mnie przyjść są zwyczajnie za słabi, np. bramkarz 19 letni ma obecnie 1/2 gwiazdki, a w przyszłości ma rekomendacje na 3, to będzie kosztował około 30mln. Inny problem to to,że niby zawodników mam na liście dostępnych do kupna, ale tak naprawdę nie chcą do mnie przyjść. Potrzebuje paru zawodników aby wzmocnić moją kadrę, bo 20 piłkarzy, to za mało. Ma ktoś jakieś sprawdzone metody na wyszukiwanie zawodników? Scoutów mam zatrudnione 18, a ich ocena um. oraz pot. wynosi około 15 u wszystkich.
//Edytowano 2 razy, ostatni raz 18.12.2011, 18:58
Najnowsze posty