co wpływa na renomę menadżera

shivetay Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
23.12.2011, 10:32    Pytanie
pytanie:
Co wpływa na naszą reputację w grze? tylko zwycięstwa? czy może np kontakty z mediami też mogą zwiększyć naszą rozpoznawalność? kurcze bo prowadzę klub i chciałbym zmienić na coś lepszego..ale żadnych fajnych ofert nie dostaję :)

Bryniek Partyzant

0
31.12.2011 20:46    #1
Musisz zdobyc coś cennego , jakiś puchar krajowy ,liga mistrzów itd
Nie wiem czy renomy nie podniesie Ci takze sprowadzenie jakiejś gwaizdy do zespołu który prowadzisz.

arvanis Partyzant

0
05.01.2012 00:18    #2
I tu się wtrącę z zapytaniem: jakiś czas temu chciałem zmienić klub na ligę hiszpańską. Gram już kilka sezonów i mam parę sukcesów na koncie: wygrałem Rosyjską Ekstraklasę, Puchar Ligi w Rosji, Ligę Europejską, Ligę Mistrzów, Superpuchar Rosji i Europy, Klubowe Mistrzostwa Świata, a z reprezentacją Niegrii Mistrzostwa Świata. Ogólnie trochę trofeów jest, reputacja światowa i... Żaden klub z ligi hiszpańskiej mnie nie chce. Próbowałem najpierw w klubach z ekstraklasy, potem z coraz niższych lig, kończąc na Villarrealu B i wszędzie pojawiały się notki, że "chyba żartuję". Czemu tak jest? Pracę w Chievo dostałem bez problemu, a w artykułach pisze, że jestem superwypaśnym menedżerem... W międzyczasie wyszła łatka 12.1.1 i od tego czasu nie sprawdzałem tego w grze, ale w changeliście nie widziałem wzmianki na ten temat.

zollw Partyzant

0
05.01.2012 05:40    #3
Na początku dodawania managera masz opcję "doświadczenie" i to jest bardzo ważne, ja zawsze biorę reprezentanta kraju jak by mi się klub znudził bo wiem że potem zawsze znajdę zatrudnienie, jeżeli nie wybrałeś tam żadnego to jest ustawione na "domylne" czyli chyba najniższe z możliwych, dlatego ciężko znaleźć Ci klub :) Mam nadzieje że wytłumaczyłem logicznie bo jest 5 rano ;o

Szemek Ekspert

0
05.01.2012 20:26    #4
zollw ma rację, a poza tym jeżeli masz jakieś osiągnięcia w Rosji, to nie pakuj się do rezerw jakiegoś średniaka, bo akurat mają wakat. Poczekaj, aż będzie miejsce w dobrym klubie, z którym możesz coś ugrać.
"To tylko Internet k*rwa."

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.