Taktyka dla man united

HALA MADRID Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
25.12.2011, 20:57    Pytanie
Prosiłbym o ustawienie taktyki do mojego Manchesteru słabo mi idzie na obecnej a poszukuje takiej brylantowej
http://www.bankfotek.pl/view/1147674 - skład który aktualnie posiadam ale kładę nacisk na młodzież dlatego nie używam starych wyjadaczy których wystawiłem na listę transferową chce ułożyć zespół od nowa
http://www.bankfotek.pl/view/1147676 - tak wygląda moja taktyka
http://www.bankfotek.pl/view/1147679 - a to polecenia dla drużyny pomocy dzięki wielkie
I jeszcze jakiś obiecujących zawodników którzy przydaliby się na którąś z pozycji :)

//Edytowano 1 raz, ostatni raz 25.12.2011, 20:59

yayme Partyzant

0
26.12.2011 11:39    #20
Możesz sobie dodać Xabiego Alonso i Mascherano na defensywnych, będziesz widział efekt.
Na nasze wspólne nieszczęście wracam na cmrev. Niedługo pojawią się pierwsze manifesty.

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
26.12.2011 12:22    #21
A co Was to jak gra? Każdy kiedyś od czegoś zaczynał. Wątpię czy inni uczyli się gry na 6. lidze angielskiej.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

loswariatos Młody aktywista

0
26.12.2011 16:48    #22
[quote=Jacko]A co Was to jak gra? Każdy kiedyś od czegoś zaczynał. Wątpię czy inni uczyli się gry na 6. lidze angielskiej.[/quote]
chyba jednak nie taki początkujący... ;)
[quote2=HALA MADRID]wiem bo w jedną z starszych wersji grałem tak znudziło mi się wygrywanie wszystkiego[/quote2]
Nie chodzi o to jak gra, tylko jak dla mnie to coś tu nie halo. Znudziło mu się wygrywanie, ale przegrywa i prosi o pomoc. Ma uruchomiony FMRTE a bajeruje, że brat uruchomił i biedaczysko nie zdążył pewnie zamknąć programu, uruchomiony FMScout (pewnie przez siostrę) i pyta się o utalentowanych piłkarzy.
Po co tak bezczelnie kłamać? Nie można powiedzieć "ok, panowie, gram z edytorami, mogę mieć każdego terminatora, pomóżcie jak ich ustawić"? Przecież nikt gościa tu nie zje, bo nie on pierwszy nie ostatni używa wspomagaczy. Poza tym chętniej inni by mu pomogli gdyby nie widzieli, że są robieni w balona.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 26.12.2011 o godz. 16:48

meglio fascista che frocio

HALA MADRID Partyzant

0
26.12.2011 17:00    #23
[quote3=loswariatos][quote=Jacko]A co Was to jak gra? Każdy kiedyś od czegoś zaczynał. Wątpię czy inni uczyli się gry na 6. lidze angielskiej.[/quote]
chyba jednak nie taki początkujący... ;)
[quote2=HALA MADRID]wiem bo w jedną z starszych wersji grałem tak znudziło mi się wygrywanie wszystkiego[/quote2]
Nie chodzi o to jak gra, tylko jak dla mnie to coś tu nie halo. Znudziło mu się wygrywanie, ale przegrywa i prosi o pomoc. Ma uruchomiony FMRTE a bajeruje, że brat uruchomił i biedaczysko nie zdążył pewnie zamknąć programu, uruchomiony FMScout (pewnie przez siostrę) i pyta się o utalentowanych piłkarzy.
Po co tak bezczelnie kłamać? Nie można powiedzieć "ok, panowie, gram z edytorami, mogę mieć każdego terminatora, pomóżcie jak ich ustawić"? Przecież nikt gościa tu nie zje, bo nie on pierwszy nie ostatni używa wspomagaczy. Poza tym chętniej inni by mu pomogli gdyby nie widzieli, że są robieni w balona.
[/quote3]
Jak ty wszystko dobrze wiesz ..... włączyłem raz i nie działa nie musisz mi wierzyć a jak masz komentować zamiast pomagać to co tu jeszcze robisz w polityke z takim podejściem ...

verchi17 Partyzant

0
26.12.2011 17:44    #24
Ale to jest oczywiste, że korzystałeś z FMRTE, bo nie ma ch**** żeby Kovacic przeszedł od razu, bo żaden zawodnik chorwacki nie przejdzie do innego klubu przed 18-stką. A po drugie nie ma szans, żebyś w pierwszym sezonie ściągnał Moura i Neymara nie sprzedając nikogo znaczącego, bo pierwszy to wydatek powyżej 60 mln, a Neymar nie wiem ile dokładnie, ale na pewno jeszcze więcej kosztuje. Więc sorry, ale mógłbyś sie przyznać...

HALA MADRID Partyzant

0
27.12.2011 10:38    #25
brak mi słów do takich ludzi jakim jesteś ty przyszedł nie wiem jak nie ściągnąłem go nieuczciwie jedyne skąd mam kase to to że brat mi ustawił nieokreślony limit znaczy chyba tam jest miliard to korzystam a Ty przyszedłeś tutaj bo oczywiście chciałeś pomóc ustawić mi taktyke dzięki nie wysilaj się tak amatorze...

cieslik123 Partyzant

0
17.01.2012 11:59    #26
Panowie mam pytanie. Gram drugi sezon MU /Pierwszy bajka PA, Liga, Liga mistrzów, Z jednym wzmocnieniem :Lewandowski-bardziej z sentymentu ale strzelił 22 gole(więc nieźle), gram 4-4-2 z dwoma wysuniętymi skrzydłowymi po bokach(pomoc) i jakoś w tym drugim sezonie gorzej idzie co prawda mało bramek tracę, ale też nie strzelam, choć wydałem na Naymara 46 milionów( i jak narazie porażka 10 goli 4 asysty/37 meczów.
Czy możliwe , że jest po Euro mało czasu na zgranie -mecze towarzyskie przed sezonem praktycznie skład rezerwowy.///???

zollw Partyzant

0
17.01.2012 12:55    #27
Ok nie ważne czy korzysta z tego czy też nie, powiem że z ciekawości zagrał bym sobie takim składem :D
Wracając do tematu, poczekaj kilka meczy, ustaw 3 taktyki, ale graj cały czas jedną, rotacji w składzie za dużych też nie rób chyba że grasz mecz co trzy dni, ustaw przygotowanie do meczy na "bardzo wysokie" i "zgranie" powinno pomóc, ale to troszeczkę potrwa, szczególnie że grasz w angli i tam nie ważne jaki masz skład i tak możesz przegrać z każdym :) i Hala Madrid :)

zollw Partyzant

0
17.01.2012 12:58    #28
[quote=cieslik123]Panowie mam pytanie. Gram drugi sezon MU /Pierwszy bajka PA, Liga, Liga mistrzów, Z jednym wzmocnieniem :Lewandowski-bardziej z sentymentu ale strzelił 22 gole(więc nieźle), gram 4-4-2 z dwoma wysuniętymi skrzydłowymi po bokach(pomoc) i jakoś w tym drugim sezonie gorzej idzie co prawda mało bramek tracę, ale też nie strzelam, choć wydałem na Naymara 46 milionów( i jak narazie porażka 10 goli 4 asysty/37 meczów.
Czy możliwe , że jest po Euro mało czasu na zgranie -mecze towarzyskie przed sezonem praktycznie skład rezerwowy.///???[/quote]

drugi sezon jest zawsze ciężki, szczególnie jak tyle masz bronić, Neymar przyszedł, ale weź pod uwagę że pewnie nie zna jeszcze bardzo dobrze angielskiego, jeżeli jest w słabej formie udostępni go dla drużyny rezerw a graj z innym napastnikiem :) w Man Utd masz ich kilku :)

cubsonart Partyzant

0
17.01.2012 23:21    #29
wypier*** genie scouta, **pierdol edytora, wy***dol inne gowna i zacznij grac normalnie a nie jak pajac z 3 klasy podstawowki na zoltych papierach... ludzie grajac manchesterem samo z siebie wygrywa sie lige --' a tu jakies gwiazdeczki ktore u niego nie wykorzystaja potencjalu, o tych grajkach co ma w rezerwach juz nie wspomne... taktyka ? metoda prob i bledow sprawdza sie najlepiej..

manchester united no ludzie blagam was premier league i lm latwo w pierwszym sezonie a potem to jeszcze wiekszy banal..

moja rada: wypier*** genie scouta, **pierdol edytora, wy***dol inne gowna

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.