Dyskusja nad przejęciem klubu.

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
0
28.12.2011, 00:43    Pytanie
Pogrywam sobie Evertonem i co dwa - trzy miesiące otrzymuję wiadomość, że ktoś jest zainteresowany przejęciem mojego klubu. Okej, żyje mi się dobrze z moim prezesem, ale może ten ktoś wpompuje więcej pieniędzy i spłaci długi.
Ale już ósmy raz rozmowy są zrywane po jakimś czasie. Raz nawet temat upadł na następny dzień. Za każdym razem jako powód podany jest brak funduszy.
Stąd moje pytanie - czy od czegoś zależy to, czy przejęcie się uda czy nie? Nie tyle obawiam się o finanse co o to, że dostanę embargo transferowe na okres okienka.
Komuś zdarzyło się już przejęcie prowadzonego klubu zakończone sukcesem? Ile trwały wasze procesy przejęcia? Podrzućcie mi wszystkie wasze doświadczenia z tym związane. Cheers.
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

turbo0 Partyzant

Grupa: Użytkownik
0
28.12.2011 01:33    #1
Jak gralem jeszcze w FM 2011, i prowadzilem Leeds United to zglosil sie bogaty inwestor, zaczeli negocjowac na poczatku grudnia i zarzadzili embargo transferowe ( akurat wtedy kiedy potrzebowalem dokonac wzmocnien ), a skonczyli negcojowac zaraz po koncu sezonu jakos w Maju. Zakonczylo sie sukcesem ale nic sie nie zmienilo, kasy nie dal a ja utrzymalem posade.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 28.12.2011 o godz. 01:33

Niklas Młody aktywista

0
28.12.2011 01:42    #2
oczywiście, kilka razy tak miałem.
kilka miesięcy po rozpoczęciu obecnie prowadzonej kariery (SC Freiburg), mój klub przejął członek stowarzyszenia kibiców i co sezon pozwala mi na coraz więcej. wszystko trwało chyba miesiąc.
długów nie miałem, może dlatego przejęcie się udało...

pel1906 Partyzant

0
28.12.2011 01:58    #3
Jasne że tak ! Po kilku sezonach Wisłę przejął Jakub Jarosz ;) , kasy nic nie wpompował ale np w taki Bełchatów ktoś wpompował taką kasiorę że szok. Co sezon od 20-60 mln złotych na tansfery wydają więc kasę musiał włożyć w to jak się domyślam, mi kiedyś także zbudował bazę treningową po tym jak przejął klub prezes albo obiekty młodzieżowe, podejrzewam że w stadion też może ingerować.

Salim Partyzant

0
28.12.2011 10:16    #4
W FM 11 gdy przychodzilem do klubu i nadchodzil czas embarga, to tylko raz mi sie zdarzylo zeby nowy inwestor przejal klub za pierwszym razem. Z reguly ekipa przechodzila w czyjes nowe rece dopiero po 2-3 msc PO informacji o pierwszym inwestorze.
W FM 12 nie zdazylo mi sie zeby prezes odchodzil, wiec nie wiem jak to jest ;) Widze tylko, ze Padova za kazdym razem gdy rozpoczynam nowa gre przechodzi w rece nowego inwestora ;)

Vetan Partyzant

0
28.12.2011 11:32    #5
Wg mnie to jest ruletka, na pewno zauważyłeś że z klubami kierowanymi przez komputer często tak jest, że zarząd ogłasza embargo, a zaraz hops i jednak inwestor nie przejął, by za 10tym razem w końcu dopiąć to przejęcie.
W poprzednim FMie też prowadziłem Everton i klub przejął jeden z członków zarządu i mimo sukcesów byłem blisko wywalenia na bruk:) Też spodziewałem się po tym transferze wiele, a nie odczułem jakiejkolwiek różnicy. Natomiast Blackpool zostało przejęte przez jakiegoś turbokozaka i było 3ecią potęgą ligi. Po prostu, musisz trafić ;D

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
0
28.12.2011 11:42    #6
Udało się, dostałem 101 milionów, spłacili długi, zainwestowali w obiekty treningowe i szkółkę piłkarską i w dodatku raczej mnie nie zwolnią. Jednak to chyba ruletka.
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.