Szaraki w pierwszym składzie

cosnek Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
28.12.2011, 19:05    Pytanie
Mam pewien mały problem. Gram obecnie Hutnikiem Warszawa, na początku gry wszyscy zawodnicy w klucie to byli "szaracy", więc popodpisywałem z tymi, którzy byli w pierwszym zespole kontrakty, oprócz tego pościągałem również kilku innych piłkarzy. Jednak teraz podczas ustalania składu na mecz oprócz zawodników normalnych z mojej drużyny, wyświetla mi się również kilku newgenów. Robi się tak tylko przy ostatecznym ustalaniu składu na mecz, w ekranie składu czy taktyki podczas normalnej rozgrywki tak nie ma. Ma ktoś pomysł jak pozbyć się tych newgenów, bo jest to uciążliwe, bo lista piłkarzy jest dwa razy większa.

seba1702 Młody aktywista

0
30.12.2011 10:43    #1
Niestety musze Cie zmartwic.

Nie mozna tego zmienic. Program sam "twierdzi", ze na dana pozycje masz za malo zawodnikow i generuje szaraki w celu wyeliminowania brakow.

musisz sie przyzwyczaic :-)

Użytkownik uznał post za pomocny

Jeśli okazuje się pomocny, podziękuj. To nie boli, a sprawia radość :-)

cosnek Młody aktywista

0
30.12.2011 11:47    #2
Jakoś tam daję rade.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution