budżet płacowy

zollw Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
29.12.2011, 13:03    Pytanie
Siema, mam problem z tym który polega na za dużej różnicy pomiędzy piłkarzem pierwszego zespołu, a kluczowym zawodnikiem. Jak to jest że piłkarz pierwszego zespołu może dostać tylko 13tyś euro, a kluczowy zawodnik już 105tyś euro, nie rozumiem tego skąd taka rozbieżność. Może mi ktoś wytłumaczyć jak to działa, cy mam za dużo graczy na kontraktach pierwszego zespołu czy co bo naprawdę tego nie rozumiem ;/

exeter_city Partyzant

0
31.12.2011 19:08    #10
Goldberg1987

W pucharach ? Mieliście rację !! Osvaldo zatracił formę, dałem szansę Borrielo. I ma genialną formę ! W ostatnich 9 meczach 12 goli. Razem w 24 meczach 18 goli i 1 asysta. Super !!! Rozwinął zwinność z 15 do 16, i grę bez piłki z 16 na 17. W wieku 29 lat bodajże. :P

PS. Wiecie ile płacą za serie A ? bo w PL w zakładce zasasdy są podane kwoty za odpowiednie miejsca, w serie a nie ma. A moja As Roma walczy o mistrza, a już jestem na debecie :P

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 31.12.2011 o godz. 19:10

Rumci92 Partyzant

0
29.01.2012 11:39    #11
To ja się podłączę pod temat. Mianowicie mam taki problem, że nie mogę dokonać modyfikacji budżetu. Gram RB Salzburg i od samego początku tak jest. Mam ponad 6 mln w budżecie transferowym i z chęcią część bym przeniósł na płace, bo tam jestem 10 tys. pod kreską, ale nie mam pojęcia jak to zrobić. Nie mogę też poprosić zarządu o dodatkowe pieniądze na płace. Co z tym zrobić? Jest to dosyć uciążliwa sytuacja, gdyż nie jestem w stanie nikogo sensownego ściągnąć do klubu.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 29.01.2012 o godz. 11:40

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution