Problem uniemożliwiający grę. Pomóżcie.

Bertinho Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
29.12.2011, 22:51    Pytanie
Witam. Mam problem z FM -em 12. Otóż, kiedy przechodzę do meczu gra się wiesza i pozostaje mi zresetować kompa. Z tym że nie zawsze się tak dzieje, czasem wiesza się tylko na moment po czym gra się minimalizuje i za chwilę powraca (wtedy mecz działa normalnie). Do tego po każdym wyłączeniu gry(!) pojawia się komunikat że FM 2012 przestał działać a problem dotyczy fm.exe. Nie mam pojęcia co z tym zrobić. Spędziłem już godziny na szukaniu rozwiązania w necie (między innymi tu na suflerze), jednak nie znalazłem nic konkretnego. Mam pudełkową wersje, gram na nowym laptopie z win7.

Czytałem coś o tym że na laptopach nie zawsze chodzi sprawnie i coś może być ze sterownikami karty graficznej ale to nadal nic konkretnego.

Co mógłbym z tym problemem zrobić?

cosnek Młody aktywista

0
29.12.2011 23:10    #1
Może masz niezintegrowaną/zintegrowaną kartę graficzną czy coś w ten deseń.

yayme Partyzant

0
29.12.2011 23:15    #2
Daj znać dokładnie jaki masz sprzęt, ale wątpię że to jest problemem. Ja gram wyłącznie na laptopie z cieniutką kartą i choć na minimalnych 3d lekko, leciutko się tnie, to wszystko chadzia.
Na nasze wspólne nieszczęście wracam na cmrev. Niedługo pojawią się pierwsze manifesty.

Bertinho Partyzant

0
31.12.2011 16:47    #3
Problem rozwiązany poprzez uaktualnienie sterowników karty graficznej.

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.