Dodawanie kalendarza do skina :)

Cinek1013 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
30.12.2011, 23:30    Pytanie
Siemanko !
Czy mógłby ktoś mi powiedzieć czy w tym skinie : http://www.cmrev(...)in_.html
Jest też wersja z kalendarzem u góry ekranu - tak jak w podstawowym skinie - na screenach jest bez kalendarza.
Niestety niemam teraz dostepu do fm-a , jestem na słabszym komputerze , i nie moge sprawdzic czy są w nim dwie wersje.
Jeśli niema to czy mógłby ktoś edytować tego skina i takowy kalendarz dodać ?
Jeśli wam sie niechce to dajcie namiar na jakis poradnik o edycji skinów a sam to zrobie , aa i jeszcze jedno czemu jak w ustawieniach zmieniam kolory atrybutów w domyślnym ciemnym skinie to po zatwierdzeniu i powrocie do gry dalej są takich samych kolorów jak były ??
Z góry dziekuje :)

yayme Partyzant

0
31.12.2011 00:57    #1
"aa i jeszcze jedno czemu jak w ustawieniach zmieniam kolory atrybutów w domyślnym ciemnym skinie to po zatwierdzeniu i powrocie do gry dalej są takich samych kolorów jak były ??"

Pod tym się podczepiam, jeśli da się jakoś zapisać wybrane przez nas kolory, to chciałbym wiedzieć jak to zrobić, bo wkurza mnie zmienianie tego co włączenie gry, dzięki :)
Na nasze wspólne nieszczęście wracam na cmrev. Niedługo pojawią się pierwsze manifesty.

Cinek1013 Partyzant

0
31.12.2011 12:32    #2
Odświeżam :)
Bardzo mi zalezy na tej skórce.

Goldberg1987 Partyzant

0
31.12.2011 12:37    #3
@ yayme
@ cinek1013

Musicie zaznaczyć "używaj buforowania skórki" i nie trzeba będzie za każdym razem zmieniać kolorów atrybutów.

A co do pierwszego pytania to nie wiem.

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 31.12.2011 o godz. 12:40

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.