Borussia - problem

Bobilo Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
02.01.2012, 20:39    Pytanie
Witam !
Prowadzę Borussię, aktualnie mam początek(sierpień) 2 sezonu. W pierwszym wygrałem Puchar Niemiec i Bundesligę, za to w LM doszedłem do półfinału. Teraz kiedy mam letnie okienko chciałbym wzmocnić atak i zakupić Cavaniego z Napoli. Składałem już kilka razy oferty, Napoli zawsze je przyjmowało(oczywiście kiedy były zadowalające) ale non-stop jego agent(Cavaniego) ciągle mówi że jego klient nie jest zainteresowany negocjacjami :(. Sprawdziłem obydwu - agent nie ma do mnie żadnego stosunku Edison to samo. Do tego Cavani obecnie ma stan niezadowolony i chce zmienić klub na większy. I stąd pytanie - czemu on w ogóle nie chce z moim klubem rozpocząć negocjacji ???

Był chyba taki temat kiedyś bo go gdzieś znalazłem i zastosowałem te rady z rozmawianiem o nim w prasie (zainteresowanie i podziw).

yayme Partyzant

0
02.01.2012 20:42    #1
Ponieważ nie uważa, że Twój klub jest względem jego klubu "większym". Nie chce grać w Borussi po prostu. Deal with it.
Na nasze wspólne nieszczęście wracam na cmrev. Niedługo pojawią się pierwsze manifesty.

turbo0 Partyzant

0
02.01.2012 20:43    #2
Za pewne dlatego ze Borrusia wcale wiekszym klubem od Napoli nie jest.

Bobilo Partyzant

0
02.01.2012 21:00    #3
No ale jednak te sukcesy na własnym podwórku i wcale nie najgorsze w Europie coś mówią :). Poza tym sprawdzając reputację obydwu klubów wyszło że Napoli ma krajową a BVB kontynentalną.

LOLECZeX Młody aktywista

0
02.01.2012 21:03    #4
Jest jeszcze takie coś jak reputacja ligi, po prostu do niemieckiej nie chcę i tyle.

yayme Partyzant

0
02.01.2012 21:09    #5
Nie wiem, nie jestem FMowym Cavanim. Nie chce przyjść i nie przyjdzie. W czym problem?
Na nasze wspólne nieszczęście wracam na cmrev. Niedługo pojawią się pierwsze manifesty.

exeter_city Partyzant

0
02.01.2012 21:56    #6
Chyba chodzi o reputację lub wielkość w fm masz zakładkę świat największe lub najbogatsze kluby , pewnie jesteś niżej od napoli, lub bundesliga jest niżej od serie a co wątpliwe bo na starcie jest na odwrót, lub po prostu cavani jest lojalny napoli :P Weź babacara jak szukasz czołgów :P

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
02.01.2012 21:57    #7
Trzeba wyczekać moment. Gotze nie chce do Realu i co?
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

Bobilo Partyzant

0
03.01.2012 18:21    #8
Ok dzięki za rady z tym napastnikiem po prostu poczekam.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.