Bug z kontraktami?

aniz Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
03.01.2012, 19:20    Pytanie
Rozegrałem bodaj 3 sezony i się spieprzyło. Nie mogę podpisywać nowych kontraktów. Gdy dojdę do ekranu oferowania kontraktu zawodnikowi, to nie mogę nic zmieniać, ani długości kontraktu, ani warunków jego podpisania. Co gorsza to przeinstalowałem grę licząc, że to pomoże ale niestety.Dodam, że gram na patchu 12.0.4... Pomoże ktoś?

pezot97 Partyzant

0
04.01.2012 15:12    #10
[quote2=Niklas][quote=szfedo]Nie chce to nie ma. Jego sprawa. Spytajcie może jeszcze dlaczego nosi bokserki a nie stringi?[/quote]

Jak może nie mieć? Aktualizacje ściągają się automatycznie.

[quote2=Niklas]
Tryb offline...
Denn du bisst, was du isst. R+

Niklas Młody aktywista

0
04.01.2012 15:27    #11
[quote2=pezot97][quote2=Niklas][quote=szfedo]Nie chce to nie ma. Jego sprawa. Spytajcie może jeszcze dlaczego nosi bokserki a nie stringi?[/quote]

Jak może nie mieć? Aktualizacje ściągają się automatycznie.

[quote2=Niklas]
Tryb offline...[/quote2]
I po to chce się męczyć ze ściąganiem pojedynczych łatek z pirackich źródeł, zamiast przełączyć na tryb online i mieć wszystko z głowy? Strasznie to naciągane.

zollw Partyzant

0
04.01.2012 16:58    #12
Nie koniecznie naciągane :) sam mam iplusa i mam limity GB :) Tak wiem nie każdy pamięta co to jest limit na internet ale starsi pamiętają że coś takiego kiedyś było, posiadam orginalnego Napoleon:total War, jest to gra też przez steam, ale gdy zobaczyłem 4Gb do ściągnięcia to mnie to przestraszyło i też gram na trybie offline :)

Niklas Młody aktywista

0
04.01.2012 17:56    #13
[quote=zollw]Nie koniecznie naciągane :) sam mam iplusa i mam limity GB :) Tak wiem nie każdy pamięta co to jest limit na internet ale starsi pamiętają że coś takiego kiedyś było, posiadam orginalnego Napoleon:total War, jest to gra też przez steam, ale gdy zobaczyłem 4Gb do ściągnięcia to mnie to przestraszyło i też gram na trybie offline :)[/quote]

Pamiętam internet z limitami. Pamiętam również iż był on tak 'szybki' i 'stabilny', że gra w Heroes przez neta sprawiała trudności i co chwilę rozłączała ^^.

I dlaczego go bronisz? Sam chce ściągać pirackie łatki, które dużo więcej miejsca zajmują, niż poprawki ściągane automatycznie przez Steam.

zollw Partyzant

0
04.01.2012 18:10    #14
nie bronie go tylko mówię jak może być ^^ nie trzeba od razu atakować ^^jeżeli ma pirata to albo już się nie wypowie w tym temacie, alebo potwierdzi moją wersje, bo gdyby to było to, top by o tym wspomniał wcześniej, chyba że ma jakąś inną która jest prawdziwa :D

szfedo Przodownik pracy

0
04.01.2012 18:27    #15
Nawet jeśli ma pirata to jego prywatna sprawa. Zresztą nie wyciągaj pochopnych wniosków tylko na podstawie swoich domysłów. Może faktycznie ma tryb offline i nie było powodów żeby grać na najnowszej łacie. Sam tak miałem w poprzednim FMie, na najnowszych łatach grało mi się gorzej niż na poprzedniej.

Niklas Młody aktywista

0
04.01.2012 18:43    #16
[quote=szfedo]Nawet jeśli ma pirata to jego prywatna sprawa. Zresztą nie wyciągaj pochopnych wniosków tylko na podstawie swoich domysłów. Może faktycznie ma tryb offline i nie było powodów żeby grać na najnowszej łacie. Sam tak miałem w poprzednim FMie, na najnowszych łatach grało mi się gorzej niż na poprzedniej.[/quote]

Mówimy o tym fm, a nie o poprzednim. Moje pochopne wnioski to sprawa moja i bezpośrednio zainteresowanego. Nie odmawiam Ci (Wam?) jednak prawa do komentowania ich. CMRev nie popiera piractwa (ja również nie), dlatego staram się ustalić czy aby na pewno brak najnowszej łatki spowodowany jest trybem offline (co wydaje się bezsensowne), czy może nielegalnym posiadaniem gry.

yayme Partyzant

0
04.01.2012 19:05    #17
Dociekniesz tego, on dostanie wroga ludu i co dalej? Założy nowe konto i będzie czysty. Piractwo nie zniknie. Niepotrzebnie tracisz czas. To walka z wiatrakami.
Na nasze wspólne nieszczęście wracam na cmrev. Niedługo pojawią się pierwsze manifesty.

szfedo Przodownik pracy

0
04.01.2012 19:08    #18
No i co z tego, że nie popiera/popierasz? Nie prowadzisz dochodzenia żeby ustalać czy ktoś ma gry z legalnych źródeł, czy z nielegalu tylko pomóc w problemie. Nadgorliwość niektórych użytkowników w sprawie piractwa na tej stronie jest coraz bardziej kuriozalne.

Niklas Młody aktywista

0
04.01.2012 19:36    #19
[quote=yayme]Dociekniesz tego, on dostanie wroga ludu i co dalej? Założy nowe konto i będzie czysty. Piractwo nie zniknie. Niepotrzebnie tracisz czas. To walka z wiatrakami.[/quote]
Dzisiaj ułożyłem sobie słowa do piosenki i właśnie skończyłem komponować linię melodyczną. Iron Maiden nie przebiję, pewnie nigdy nie będzie mi nawet dane jej zagrać na żywo. Mimo to, sprawia mi to przyjemność, więc to robię.
Wiem, że piractwo nie zginie. Miałem taką ochotę, więc napisałem kilka komentarzy.

@szfedo
Problem już został rozwiązany, Ty sam również nic nowego do niego nie wnosisz. Dziękuję za reprymendę, ale nie jest ona konieczna. Moja nadgorliwość - moja sprawa.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution