Witam. Mam pewien problem. Gram Granadą (liga hiszpańska). Jestem w połowie 5 sezonu gry (2016 rok), gram 2 rok w lidze europejskiej, mój klub jest 11 drużyną pod względem renomy w Hiszpanii (3,5 gwiazdki), w lidze zdobywałem odpowiednio sezon po sezonie - 13, 9, 5, 5 i teraz po 25 meczach lokuje się na 3 pozycji w lidze. Rozwijałem już szkółkę młodzieżową, siatkę wyszukiwania juniorów, oraz ilość miejsc na stadionie i podgrzewaną płytę boiska na nim. Drużyna ciągle się rozwija.
W pewnym momencie chciałem powiększyć liczbę trenerów w mojej drużynie.
Mam 9 na 15 pracowników na tym stanowisku.
Problem polega na tym, że mimo tego iż zaprosze pracownika do siebie, on przyjmie oferte - nie robi tego zarząd. Cały czas uważają, że kolejny trener w zespole nie jest potrzebny. Przy 9 na 11 trenerów myslalem, ze po prostu tak jest, ale czemu skoro mam już te 6 wolnych miejsc- nie moge nikogo zatrudnić?
Przez to musiałem przenieść kilku trenerów z zespołu młodzieżowego do 1 drużyny. Mam : 1 trener bramkarzy, 1 siłowy, 5 trenerów zwykłych i 2 trenerów juniorów.
Jak powiększyć liczbę trenerów? Proszę o odpowiedzi
W pewnym momencie chciałem powiększyć liczbę trenerów w mojej drużynie.
Mam 9 na 15 pracowników na tym stanowisku.
Problem polega na tym, że mimo tego iż zaprosze pracownika do siebie, on przyjmie oferte - nie robi tego zarząd. Cały czas uważają, że kolejny trener w zespole nie jest potrzebny. Przy 9 na 11 trenerów myslalem, ze po prostu tak jest, ale czemu skoro mam już te 6 wolnych miejsc- nie moge nikogo zatrudnić?
Przez to musiałem przenieść kilku trenerów z zespołu młodzieżowego do 1 drużyny. Mam : 1 trener bramkarzy, 1 siłowy, 5 trenerów zwykłych i 2 trenerów juniorów.
Jak powiększyć liczbę trenerów? Proszę o odpowiedzi
//Edytowano 1 raz, ostatni raz 03.01.2012, 19:23
Najnowsze posty