Terminarz ekstraklasy

Buuum Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
12.01.2012, 17:13    Pytanie
witam
Czy da się poprzez edytora itp. przerobić terminarz naszej polskiej ligi aby nie kończyła się ona pod koniec grudnia grając w LM/LE, pucharze i lidze oraz czy da się zwiększyć zasięg polskich klubów które wyruszają na obozy?
Czy jest szansa na powstanie "patcha" który urealni ligi polskie w FM( między innymi: poziom zawodników, budżety, wynagrodzenia za transmisje itp.)?

chmieluk Partyzant

0
13.01.2012 14:50    #10
[quote=gruchalbn]Mam sezon 2019/2020 a Polonia dalej zgarnia najwięcej kasy od sponsorów :P mimo że ani razu mistrza nie zdobyli zawsze w pierwszej 4.
Ja mimo kilku półfinałów LE i dwóch ćwierćfinałów LM dostaje łącznie ze wszystkich umów około 2mln ojro :) [Śląskiem gram]
A atrakcyjność ligi i jej reputacja dość sporo poszła w górę, a wszystkie nagrody za mistrza, puchary polski ani drgnęły. Co denerwuje bo nagrody dla piłkarzy z zespołu za zdobycie mistrzostwa itp. już dawno przekraczają te które dostaje się za ich osiągnięcie. ;/
[/quote] Pytanie o nagrody czy te wraz ze wzrostem reputacji ligi mogą się w ogóle zmienić? Czy gra takie coś przewiduje?

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 13.01.2012 o godz. 14:51

Wojtek514 Młody aktywista

0
13.01.2012 14:55    #11
[quote2=chmieluk][quote=gruchalbn]Mam sezon 2019/2020 a Polonia dalej zgarnia najwięcej kasy od sponsorów :P mimo że ani razu mistrza nie zdobyli zawsze w pierwszej 4.
Ja mimo kilku półfinałów LE i dwóch ćwierćfinałów LM dostaje łącznie ze wszystkich umów około 2mln ojro :) [Śląskiem gram]
A atrakcyjność ligi i jej reputacja dość sporo poszła w górę, a wszystkie nagrody za mistrza, puchary polski ani drgnęły. Co denerwuje bo nagrody dla piłkarzy z zespołu za zdobycie mistrzostwa itp. już dawno przekraczają te które dostaje się za ich osiągnięcie. ;/
[/quote] Pytanie o nagrody czy te wraz ze wzrostem reputacji ligi mogą się w ogóle zmienić? Czy gra takie coś przewiduje?
[/quote2]

Tak przewiduje i zmienia się kasa za miejsca wraz ze wzrostem reputacji ligi.

chmieluk Partyzant

0
13.01.2012 16:08    #12
[quote3=Wojtek514][quote2=chmieluk][quote=gruchalbn]Mam sezon 2019/2020 a Polonia dalej zgarnia najwięcej kasy od sponsorów :P mimo że ani razu mistrza nie zdobyli zawsze w pierwszej 4.
[/quote2]

Tak przewiduje i zmienia się kasa za miejsca wraz ze wzrostem reputacji ligi.[/quote3]
?"Tak przewiduje"? Nie rozumie to znaczy ze tak jest czy przewidujesz że będzie się to zmieniać

Wojtek514 Młody aktywista

0
13.01.2012 16:27    #13
[quote4=chmieluk][quote3=Wojtek514][quote2=chmieluk][quote=gruchalbn]Mam sezon 2019/2020 a Polonia dalej zgarnia najwięcej kasy od sponsorów :P mimo że ani razu mistrza nie zdobyli zawsze w pierwszej 4.
[/quote2]

Tak przewiduje i zmienia się kasa za miejsca wraz ze wzrostem reputacji ligi.[/quote3]
?"Tak przewiduje"? Nie rozumie to znaczy ze tak jest czy przewidujesz że będzie się to zmieniać[/quote4]
Tak jest. Kasa się zmienia, choć przykładowo w polskiej lidze nigdy nie osiągniesz takiej kasy jak w Anglii czy Niemczech

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.