Sztab szkoleniowy

Valdi91 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
12.01.2012, 19:29    Pytanie
Witam serdecznie.

Mam pytanie odnośnie członków sztabu szkoleniowego. Mianowicie, zatrudniam trenera, u którego wartość treningu defensywnego wynosi 20, i przydzielając go jako jedynego trenera do defensywy, oceną tej kategorii są zaledwie 3-3.5 gwiazdki. Zatrudnię innego, również przy wartości treningu defensywy 20 to ma 4-5 gwiazdek. Dlaczego tak jest? Czy muszę zatrudniać wszystkich trenerów z wartością danego skill'a 20 by sprawdzić, który jest najlepszy? Prowadzę klub już 3 sezon i nadal nie mam zoptymalizowanego sztabu, mimo, że moi trenerzy w swoich kategoriach mają max skill'a, to ciągle takie kategorie jak defensywa czy taktyka mają po 3.5 gwiazdki. Moje pytanie więc brzmi, od czego to zależy, że treningi pozornie takich samych trenerów przynoszą tak różne rezultaty?

Zamieszczam SS: http://www.picsh(...)ll/57468

Z góry dzięki za odpowiedź.

Mar1992 Przodownik pracy

0
12.01.2012 19:34    #1
Bardzo ważne są również: determinacja, motywowanie i poziom dyscypliny. Jeśli masz te atrybuty na 11 i wyżej oraz specjalizację na 20, to powinni mieć trening na co najmniej 4,5 gwiazdki.

Użytkownik uznał post za pomocny

Slayer666 Partyzant

0
12.01.2012 19:39    #2
Ja zawsze przymykam oko na atrybuty techniczne, bo dla mnie najważniejsze są psychiczne. Jeżeli trener ma motywowanie, determinacje, poziom dyscypliny na 17,18 to nawet jeśli techniczne ma na ok. 12,13 to jest dla mnie miodzio. Co mi po trenerze z wartością atrybutu defensywa i taktyka na 18 skoro przez katastrofalną strefę mentalną nie potrafi pod czas treningu wydobyc z mojego piłkarza tego co najlepsze?

rodem Młody aktywista

0
12.01.2012 20:30    #3
Zerknij na kalkulator, podaj atrybuty a obliczy ilość gwiazdek.
http://bonzollm.vze.com/fmcc

Buuum Partyzant

0
12.01.2012 20:53    #4
Trenerzy

ciekawy i pomocny artykuł na temat trenerów.

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 12.01.2012 o godz. 20:55

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.