Tragiczna końcówka sezonu ...

Cinek1013 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
13.01.2012, 17:05    Pytanie
Siemanko !
Gram PSG i ostatnio w grze spotkało mnie niemałe rozczarowanie ...
Grając ostatnie 15/10 kolejek moja drużyna tak jakby nagle zapomniała jak grac, miałem 10 pkt przewagi nad OM gdy nagle ta przewaga zaczęła topniec, teraz juz po zakończeniu sezonu mam 5 pkt straty(sezon sie skonczył)
Prosiłbym o pomoc jak temu zaradzic aby następny sezon już spędzic na szczycie :)
Grałem na 3 frontach:
Puchar EURO - Od 4 r.kwalifikacyjnej do Finału (2:1 przegrany z Lille)
Ligue 1
Puchar Francji - Do Finału(wygranego 6:0 z Nancy)
Coupe De la Ligue grałem do półfinału a później odpuściłem.
Bardzo prosze o porady , mam czerwiec 2013 - początek 3 sezonu.

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
0
13.01.2012 17:14    #1
Sugeruję większą rotację składem.
Grasz bajecznie bogatym PSG, ściągnij za grosze role playerów, którzy niekoniecznie zostaną gwiazdami, ale za to będą znakomitym uzupełnieniem składu. Ewentualnie korzystaj z juniorów. Gdy spotykasz się z Evian, Grenoble czy innymi słabiakami, dawaj szanse właśnie tym zawodnikom, opłaca się.
Jest w FMie taki ukryty parametr - jadedness, określa on stopień zmęczenia
sezonem. Najlepsi zawodnicy będą mieli na pewno spory. Ale każde 90 minut odpoczynku go zmniejszy i pokażą się z lepszej strony w ważniejszym meczu.
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

Valdi91 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
0
13.01.2012 21:11    #2
Miałem podobnie u mnie w Tottenham'ie. 1. sezon bardzo ładnie grali, ale już pod koniec zaczęli gubić formę. Moje szanse na tytuł ograniczyły się do 3 miejsca w lidze, ale i tak nie było źle. Drugi sezon - porażka. Zespół kontynuował swoją niechlubną passę z końca 1. sezonu. Skończyłem sezon na wymęczonym, zdobytym rzutem na taśmę w ostatniej kolejce 5. miejscu, o pucharach nie wspomnę (i tak cud, że udało mi się wyjść z grupy w LM z taką formą). 3 sezon - zacząłem rotować składem, taktyką. Czy pomogło nie wiem, wyniki były ciut lepsze, lecz jak na tą klasę zespołu - nadal fatalne. Nie zdążyłem przetestować tego do końca, ponieważ Tottenham mnie zwolnił. Zgłosiłem się do Leeds, grając moją starą taktyką z początków gry Spurs również nie szło mi za dobrze, zirytowany długą serią rozczarowujących wyników na zakończenie sezonu rzuciłem tę robotę (kiedy przyszedłem do Leeds byli na miejscu spadkowym, wyciągnąłem ich na 10 miejsce, ale patrząc po wynikach mogło być o wiele wyżej). W akcie desperacji przysiadłem porządnie nad nową taktyką. Zrobiłem 3 - ofensywną, kontrę i defensywną. Everton spadł z Premier League, więc zwolnili trenera a mnie wydawało się to świetną przygodą, więc się tam zgłosiłem. Przyjęli mnie, grając moją nową taktyką bez problemów wywalczyłem awans z powrotem do Premiership, a teraz mając za cel utrzymanie się w lidze zajmuję miejsce w pierwsze dziesiątce. Obecnie jestem zadowolony, status bezpieczeństwa mojej posady to "Nie do ruszenia". Dlatego na bazie własnych doświadczeń proponuję pogrzebać przy taktyce. Również mnie irytowało, gdy w Tottenham'ie taktyką, pod którą padały Chelsea, Arsenal czy Man U przegrywałem później z Cardiff, Leicester czy West Brom. Ale widocznie coś w tym jest, zmieniłem taktykę i wyniki znów są dobre.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.