Wybredny piłkarz -> Neymar nie chce grać w Interze.

Szemek Ekspert

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
13.01.2012, 18:37    Pytanie
Dlaczego Neymar nie chce przejść z Santosu do Interu w 2014?? Co się porobiło w tym FM, że zawodnicy tak wybrzydzają??

Dodam, że próbuję mu się "podlizać" chwaląc go w mediach, mówiąc, że jestem zainteresowany sprowadzeniem go, ale on ma to gdzieś...

Powodem może być to, że nie zagram w LM na wiosnę? W opcji transferu zaznaczyłem, że chcę go po sezonie więc to bez znaczenia, a w lidze jestem pierwszy i wszystko wskazuje na to, że obronię tytuł, więc o co mu biega?
"To tylko Internet k*rwa."

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
13.01.2012 18:40    #1
Reputacja pewnie. A ma coś w osobistych o preferowanych ligach?
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

Szemek Ekspert

0
13.01.2012 18:45    #2
Reputacja? Że niby mistrz Włoch jest dla niego za słaby? Nie wiem, co z tymi preferowanymi ligami, w jego profilu nic nie widać, żeby lubił jakąś ligę czy kibicował Juve albo Milanowi.

0
13.01.2012 18:50    #3
Ale obiektywnie patrząc na tę karierę całą, czy Inter w sezon w sezon był tym mistrzem? Schodził poniżej drugiego miejsca? Wygrywał Champions League? Wspomnę tylko, że ma on reputację globalną. Więc tak samo trudno go kupić jak Messiego. Czy twój Inter ma globala?

Szemek Ekspert

0
13.01.2012 19:03    #4
Kontynentalną, no ale sorry - to jest Inter Mediolan, na dobrą sprawę nie powinno być problemu ze sprowadzeniem tutaj kogokolwiek kto nie gra jeszcze dla Realu, Barcy czy elity Premership. Takie są realia.

To jaka jest zasada sprowadzania piłkarzy? Kto do jakiego klubu przejdzie albo nie przejdzie i dlaczego? Wie to ktoś?

Aha i jeszcze to, z Messim jest inna sprawa, on gra dla Barcelony, więc dla klubu najlepszego z najlepszych, a Neymar? Czyżby liga brazylijska była lepsza od włoskiej, a Santos od Interu?

0
13.01.2012 19:16    #5
Najpewniej Neymar ma nowy kontrakt z Santosem z płacą jak w czołówce Europy. Gra w ojczyźnie. Jest Bogiem. Szczęście mu sprzyja. Spróbuj kupić Messiego do City, United czy Interu. Nawet jak będziesz wszystko wygrywał będzie to cholernie trudne. A według mnie, szalę goryczy przelał brak zespołu w Lidze Mistrzów. Nie wydaje mi się by dla Neymara miało znaczenie czy przejdzie teraz czy po sezonie. Ta opcja jest, bo jest. Kluby też nie zwracają na nią uwagi.

Akurat brazylijska może być lepsza. To bym sprawdził. Te rankingi potrafią zaskakiwać. Obecnie w IRL wg IFFHS brazylijska to 4. liga świata, a włoska bodaj 7. No jest to absurdalne, ale cóż. Tak samo popatrz na klasyfikację Santosu. To jest nienormalne że drużyny europejskie są zestawiane z łacińskimi. Jest duża różnica.

Szemek Ekspert

0
13.01.2012 19:28    #6
No nic, kij mu w oko i kawałek szkła... kiedyś nie było takich cyrków, brałeś gracza jeżeli podobała mu się kasa i tyle. Teraz to za bardzo pokręcili, już widzę jak w rzeczywistości Neymar nie chce nawet pogadać z wysłannikiem Morattiego, paranoja, w d**ie się gówniarzowi poprzewracało... Aha i zarabia 2,3 mln € za sezon (do XII 2018), czyli szału nie ma, u mnie by dostał dwa razy tyle i to leciutko.

Akontipus Partyzant

0
13.01.2012 19:39    #7
U mnie Neymar mógłby przyjść do Malagi, niestety nie mam takiego budżetu. Sugeruję się tym co powiedział skaut o głównych skillach 20-20-14.

Szemek Ekspert

0
13.01.2012 19:42    #8
W którym sezonie, jakie masz osiągnięcia, gdzie on gra, za ile i ile będzie chciał zarabiać? :)))

0
13.01.2012 19:47    #9
Właśnie też pamiętam, że chciał do Primera Division do zwykłego średniaka... Do mnie np. też nie chce. Ale to beniaminek Premiership, nie dziwota.

Do Ciebie też pewnie mu się zachcę, jak wygrasz LM.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.