Konsorcjum finansowe - były piłkarz na czele

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
14.01.2012, 11:21    Pytanie
Przejrzałem sufler, jednak nie znalazłem identycznego tematu. Otóż. Mój prezes, jak zwykle, po sezonie albo dwóch jest gotów do negocjacji. Grałem Leeds kilkanaście razy. Od FM-a 2010-12 raz zdarzył mi się jakiś czeski zarząd. Atak to zawsze Yvonne Allen przejmowała klub. Członkini obecnego zarządu. Zawsze ją miło wspominam. Kupowała stadion, rzucała po 150 mln euro po sezonie, bez konieczności spłat. Raz tylko udzieliła zwrotnej pożyczki, ale potem rzuciła po 80 mln bezzwrotnie.

Więc gdy usłyszałem, że klub ma przejąć nowy człowiek, który jest obecnie członkiem zarządu to od razu pomyślałem - Allen. Ale kilka dni później przeczytałem o konsorcjum na czele z byłym piłkarzem. Tylko jeden były piłkarz jest w zarządzie - Peter Lorimer.

Tu nasuwa się moje pytanie. Czy będzie dużo kasy? Bo słyszałem, że konsorcjum skąpi, a po kilku latach sprzedaje klub z zyskiem. Ogólnie interesuje mnie konkretnie jak wygląda działanie konsorcjum, jeśli prezesem zostaje byłym członek poprzedniego zarządu i na dodatek były piłkarz. Bo jakoś nie chce mi się wierzyć, że ktoś taki jak... Charlton dla Manchesteru United szczędził na klub. Zresztą Lorimer to jeden z ulubieńców. Ale jednak Szkot. Miał ktoś już takie konsorcjum z byłym piłkarzem na czele? Z góry dzięki.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

Kleyo Ekspert

Grupa: Moderator
0
14.01.2012 13:09    #1
Wszystko zależy pewnie od atrybutu "Zasoby finansowe" tego byłego piłkarza oraz innych atrybutów członków zarządu.

Odpal edytor i zobacz jak wygląda ten cały Lorimer, będziesz wiedział :)
"Błędów nie popełnie tylko ten, kto nic nie robi" - Theodo­re Roose­velt

0
14.01.2012 13:37    #2
Na razie czekam, może się nie dogadają. Negocjują od połowy sierpnia - około miesiąca. Embargo nie nałożyli więc nie robi mi to różnicy.

Nieźle. Na czele konsorcjum stoi niejaki Morotti. No i chce mnie zastąpić Rangnickiem, ale się nie dam :D.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 14.01.2012 o godz. 14:50

zollw Partyzant

0
14.01.2012 15:23    #3
Jak u mnie w juve Nedved wykupił klub to odechciało mi się grać, wszystkie budżety miałem tak ograniczone że w walce o LM się nie liczyłem i przestałem grać, liczę że u Ciebie tak nie będzie :)

0
14.01.2012 15:25    #4
Rangnick zaczął na mecze przychodzić i jeszcze bezczelnie ma w osobistych: uważa, że moglibyście zostać przyjaciółmi.

Marjo_O Partyzant

0
14.01.2012 17:18    #5
U mnie w Juve w trakcie 1 sezonu prezesem też został Nedved, na razie nic nie skąpi (jestem w połowie 2 sezonu).

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.