Dlaczego w Anglii ciężko jest wypożyczać swoich zawodników?

AdiLDZ Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
14.01.2012, 23:55    Pytanie
Siemanko.
Muszę o to zapytać, bo z wielką radością rozpocząłem nową karierę Arsenalem, a tu przychodzi wielki bulwers.
Gdy wcześniej grałem BVB, to pierwsze co, to sprowadzałem kilkunastu młodych zawodników takich jak np. Kadlec, Sanogo, Verratti, Bartelacci, Jali, Romario, Branescu, etc. Tak czy inaczej było ich wielu, wzięci na raty. Na pierwszy skład tacy za słabi, ale napewno w przyszłości albo wskoczą do pierwszego składu albo sprzedam ich z dużym zyskiem. Tak czy inaczej wystawiałem ich do wypożyczenia i od razu mnóstwo było chętnych żeby ich wziąć. Bez problemu wypożyczałem wszystkich, a oni ładnie się rozwijali na wypożyczeniu, jeśli grali w podstawowym składem.

Teraz zacząłem Arsenalem, sprowadzam mniej więcej takich samych zawodników. Lecą na listę do wypożyczenia, a tu zonk. Brak jakichkolwiek chętnych. Tylko bodajże 3 czy 4 z wielu udało się wypożyczyć. Jaka tego przyczyna? Da się coś zrobić?

Proszę o pomoc, bo to dla mnie bardzo ważne
Pozdrawiam :)

AdiLDZ Partyzant

0
15.01.2012 00:31    #1
Chciałbym jeszcze tylko dodać, że jeśli ktoś coś wie, to prosilbym o błyskawiczna odpowiedz, Chciałbym sobie pograć ale bez tego trochę lipa...

todol Partyzant

0
15.01.2012 08:38    #2
być może mają dużo większą pensję, nic innego logicznego nie przychodzi mi do głowy

AdiLDZ Partyzant

0
15.01.2012 09:46    #3
Niestety to nie to. Pensje takie same jak wtedy, a poza tym i tak mógłbym pokrywać ich pensję. A u mnie na rezerwach chyba nie będą rozwijać się tak jak na wypożyczeniu, no nie?

leo21 Młody aktywista

0
15.01.2012 11:08    #4
Może spróbuj ich powypożyczać do klubów finalnych ? Albo wystaw na listę transferową a może będą też wpływać oferty wypożyczeń ;) Przynajmniej u mnie tak się dzieje ;)

Szemek Ekspert

0
15.01.2012 11:16    #5
@leo - klubów filialnych ;)

Zaproponuj ich wszystkich do wypożyczenia. Prawy klik na piłkarzu albo najlepiej zaznacz ich wszystkich i wtedy to zrób nie będziesz musiał powtarzać kilka razy - transfery i kontrakty - proponuj klubom - wypożyczenie.
"To tylko Internet k*rwa."

AdiLDZ Partyzant

0
15.01.2012 11:27    #6
Proponowałem do wypożyczenia nie raz nie dwa i niestety żadnych efektów. No cóż, jeżeli tego nie ogarnę, to będę musiał najwyżej zmienić taktykę gry. Jedyny porządny klub filialny do którego mogę wypożyczać zawodników to Lorient, ale jedynie kilku zawodników można tam wypożyczyć.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.