[quote=Valdi91]Na jakim poziomie masz ustawiony trening przedmeczowy? Przy niskiej znajomości taktyki ustaw na bardzo wysoki, i co jakiś czas zmieniaj rodzaj treningu (poruszanie się w ataku, ustawienie w obronie, stałe fragmenty gry itd). Ja tak zawsze robię i mój zespół zawsze dochodzi do perfekcji w znajomości taktyki. Najdłużej u mnie zawsze trenują mentalność, ale mimo to w ciągu kilku pierwszych kolejek sezonu już mam wszystko na maxa.[/quote]
No własnie zawsze tez miałem po pierwszych kilku kolejkach na maxa wszystko, a tym razem tak nie jest.... Poziom mam ustawiony na bardzo wysoki... Zreszta zawsze przydzielam trening przedmeczowy mojemu asystentowi i wszystko jest na bardzo wysokim poziomie. Mam tylko jedna taktyke wyjsciowa nic poza tym.
[quote=gruchalbn]Może za często zmieniasz polecenia indywidualne piłkarzy, nastawienie piłkarzy itd. Może tak jak zostało wyżej wspomniane masz ustawione by "przeciętnie" pojmowali nową taktykę.
Jeżeli to połowa sezonu to pewnie kilku grajków przyszło do klubu, to też mogło spowodować obniżenie wartości.
Wydaje mi się że częsta duża rotacja w składzie też zwalnia szybkość uczenia się nowej taktyki. I jeżeli masz wybrane 3 taktyki to też wolniej będzie przyswajana tak która uległa zmianie. [/quote]
Nie zmieniam polecen inwidualnych. Zawsze, jak grałem to po okresie przygotowawczym zespół miał opanowana taktyke na fulla, nawet jesli przyszło do mojego klubu duzo nowych grajkow.
Najnowsze posty