Reprezentacja

repus Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
15.01.2012, 22:59    Pytanie
Zgłosiłem się do Reprezentancji Hiszpani U-23 , lecz jak zobaczyłem jaka jest duża lista mozliwych powolanych (i powołanych) do reprezentancji (i to nie tylko tych co mogą grać w U-21 ) to aż oniemiałem. Myślałem że będzie ich tam z paredziesiąt najlepszych na daną pozycje, jakoś posegregowane a tu taki syf że nie wiem z czego wybierać.
Jeszcze się mieszają gracze podstawowej hiszpani z tymi młodszymi.

Jakaś porada co do Selekcji?
Cudze błędy mamy przed oczyma, własne za plecami.

kamilm Partyzant

0
15.01.2012 23:09    #1
Wiadome że zawodnicy najdrozsi sa najlepsi ! bynajmniej zazwyczaj tak jest i zawodnicy w wieku do 19 lat nie sa tak rozwinieci jak np 22 latkowie ! po za tym wybieraj tych ktorych znasz czyli najbardziej popularnych!

wietnam Partyzant

0
15.01.2012 23:11    #2
Wybieraj takich, którzy najbardziej pasują do Twojej koncepcji gry. Jeżeli grasz typowym 433 to nie powołuj OPŚ, który słabo sobie radzi na środku pomocy, gdyż zabierze Ci tylko miejsce. Nawet, jeżeli tym OPŚ jest Thiago czy inny gwiazdor.

gruchalbn Żołnierz frontu ideologicznego

0
15.01.2012 23:33    #3
No to na początek po prawej ustaw sobie filtr by wyświetlało Ci piłkarzy dostępnych do gry w twojej kategorii wiekowej :).
A później zobacz w jakiej formacji masz najlepszych piłkarzy. I dopiero wówczas ustalaj taktykę. Bo jeżeli do dyspozycji masz np 2-3 interesujących napastników to bez sensu na siłę grać 4-3-3 lub 4-4-2 bo wiadomo że kontuzje się zdarzają i później będzie problem z obsadzeniem pozycji.

repus Młody aktywista

0
16.01.2012 15:36    #4
gram 4-3-3 Narazie wybralem filtr i jakis grajkow, lecz ci co najlepsi juz zostali powolani do reprezentacji. Taki Sergio Canales czy Thiago są w głównej choć wgl im nie są potrzebni a jak próbuje przesunąć ich do składu U-23 to piszę iż zostali już zgłoszeni.
Jest jakaś możliwość wyłuskania ich?
Tylko wspomne że Hiszpania gra katastrofalnie. Portugalia Hiszpania 3-1 Włochy Hiszpania 4-2 Hiszpania Mołdawia 1-1 Meksyk Hiszpania 2-1
Cudze błędy mamy przed oczyma, własne za plecami.

afro_13 Partyzant

0
16.01.2012 16:09    #5
ktory masz u siebie rok? jesli 2012 to musisz zaczekac az skoncza sie mecze doroslej repry i spokojnie bedziesz mogl ich przesunac do u-23. z tego co wiem to reprezentacje u-23 sa tworzone tylko na czas igrzysk. no chyba, ze to juz wiesz :)
pozdro

Kleyo Ekspert

Grupa: Moderator
0
16.01.2012 16:31    #6
[quote=kamilm]Wiadome że zawodnicy najdrozsi sa najlepsi ! bynajmniej zazwyczaj tak jest i zawodnicy w wieku do 19 lat nie sa tak rozwinieci jak np 22 latkowie ![/quote]

Twierdzisz, że zwykle nie jest tak, że najdrożsi piłkarze są najlepsi.

http://bynaj(...)najmniej
"Błędów nie popełnie tylko ten, kto nic nie robi" - Theodo­re Roose­velt

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.