Zajęty FM-em 2011 - przez kilka miesięcy nie logowałem się tutaj. I - niestety - widzę, że obyczaje na cmrev obniżyły się jak - nie przymierzając - poziom węgierskiego futbolu w porównaniu z rokiem 1954...
Jeszcze raz napiszę więc jaki mam problem i może ktoś z klasą odpisze mi krok po kroku jaki popełniam błąd i dlaczego nie mogę zainstalować nowego FM-a.
Otóż po rozpakowaniu pudełka włożyłem płytę do napędu i zamiast tradycyjnej instalacji pojawił się przymus stworzenia konta i zalogowania do steam (do wczoraj nie wiedziałem, że takie coś istnieje, bo nie gram w inne gry poza fm-em, który zabrał mi 10 najpiękniejszych lat życia).
W każdym razie postępowałem tak jak napisała marrtac, założyłem konto w steam, lecz - niestety - trzeci krok opisu w artykule podanym przez nią jest niemożliwy do wykonania. ponieważ zakładka GRY nie jest w moim steam'owym koncie rozwijalna!Nie ma tam nic! Co mam robić zatem? Może ktoś mądry mi pomoże? To jakaś paranoja - kupuję w Media Marktcie oryginalną grę i mam problem z jej instalacją!!! O co w tym wszystkim chodzi?
Najnowsze posty