TŁO

GloomyRaven Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
22.01.2012, 09:52    Pytanie
BARDZO proszę o pomoc! Gdzie znajduje się dokładnie lokalizacja pliku (zapewne jpg albo bmp) tła na ekranie startowym?! Nerwi mnie już ten menadżer w garniturku z czerwonym krawatem :p
W poprzedniej wersji (2011) nie miałem problemu ze zmianą tego tła ... w 2012 szukam i szukam....
Blue is the colour!

GloomyRaven Partyzant

0
22.01.2012 11:21    #1
no na banq ktoś wie ;)
Blue is the colour!

GloomyRaven Partyzant

0
22.01.2012 13:10    #2
Zaraz ostrzeżenie... Przecież jest wszystko opisane a temat nie jest jakoś rażąco zły! Po co jest sufler? Nie żeby pytać?! Dawanie ostrzeżenia za takie coś to czepianie się... ludzie sami zdecydują czy odpiszą mi czy oleją temat... swoją drogą to dno że nikt tu nie pomaga tylko wszyscy się czepiają... jak by nie było można człowiekowi normalnie napisać: Ten plik znajdziesz w katalogu: x/x/x/...
Blue is the colour!

Niklas Młody aktywista

0
22.01.2012 13:11    #3
Ale dlaczego odświeżasz co pół godziny? Ktoś będzie wiedział to Ci odpowie, spokojnie.

Kleyo Ekspert

Grupa: Moderator
0
22.01.2012 13:38    #4
Warna dostałeś za złą nazwę tematu. I myślę że jeśli ktoś znałby odpowiedź to z chęcią by jej udzielił. Ja mam FM 80 km odemnie więc w najbliższym czasie w tej kwestii niestety nie pomogę.
"Błędów nie popełnie tylko ten, kto nic nie robi" - Theodo­re Roose­velt

GloomyRaven Partyzant

0
22.01.2012 14:20    #5
czyli widzę nie tylko ja mam z tym problem... hmm... widocznie jest to gdzieś skutecznie zakopane... Temat zły? Przecież chodzi o tło! Miałem może napisać z angielskiego? Tak bardziej międzynarodowo? Background albo start background albo menu background? :p Na moje temat powinien być krótki ;)
Blue is the colour!

Kleyo Ekspert

0
22.01.2012 15:06    #6
Nie ja dałem ostrzeżenie, więc nie do mnie z tym pytaniem. Ja bym temat nazwał np. "Zmiana ekranu startowego" lub "Zmiana tła początkowego".

BTW czasem warto sobie tak bardziej ukolorowąć profil :)
"Błędów nie popełnie tylko ten, kto nic nie robi" - Theodo­re Roose­velt

GloomyRaven Partyzant

0
22.01.2012 15:20    #7
Nie no ja nie chcę się kłócić, naparzać i robić sobie wrogów - to nie w mojej naturze. To mnie się doczepili... Podtrzymuję że cały ten mój wielce wadliwy manewr (tytuł) to jakaś paranoja i przesada ze strony szefostwa strony :P - tym bardziej że aż tak mocno nietrafiony nie jest ten tytuł ;) w końcu pytam się o tło? no pytam...
Blue is the colour!

zachi Zgred Manifestant

0
22.01.2012 15:24    #8
[quote=GloomyRaven]Nie no ja nie chcę się kłócić, naparzać i robić sobie wrogów - to nie w mojej naturze. To mnie się doczepili... Podtrzymuję że cały ten mój wielce wadliwy manewr (tytuł) to jakaś paranoja i przesada ze strony szefostwa strony :P - tym bardziej że aż tak mocno nietrafiony nie jest ten tytuł ;) w końcu pytam się o tło? no pytam...[/quote]
Jak jesteś taki ugodowy, to skończ już o tym klepać.
Jest tylko jeden Bug - to Football Manager.

GloomyRaven Partyzant

0
22.01.2012 16:05    #9
W takim razie czekam na ludzi pomocnych :)
Blue is the colour!

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.