Gra na wyjazdach

zaskroniec Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
27.01.2012, 20:13    Pytanie
Witam!
Gram w angielskiej npower league 1 klubem Chesterfield, prognoza mediów niby miejsce w strefie spadkowej, ale jednak mam 8 miejsce, problem w tym , że na 9 meczów wyjazdowych zremisowałem tylko 1 ... reszte przegrałem, gram taktyką 4-2-3-1 i "u siebie" idzie mi bardzo dobrze.
Co zmienić, aby osiągać lepsze wyniki na wyjazdach?

jasiek77 Partyzant

0
27.01.2012 20:18    #1
A grasz dwoma ŚP czy dwoma DPŚ ?

wujekzdzicho Młody aktywista

0
27.01.2012 22:06    #2
Może cofnij linię obrony?

Użytkownik uznał post za pomocny

hidalgo4 Młody aktywista

0
28.01.2012 00:09    #3
sprobuj moze zastosowac inna taktyke bardziej z kontry czy moze defensywna, FM obecnie umozliwia CI stosowanie 3 taktych ktore sa wyuczone prze4z grajkow a co za tym idzie nawet skrajnie rozne beda tak samo mozliwe do dzilania - warto spr jak Twoj teamj daje sobie rade w skrajnie roznych taktykach.

warto tez szczegolnie jak nie jestes potentatem dac grajkom troche luzu podczas odpraw - moze za bardzo ich spinasz romowami ....

Tucznik Czynu Partyzant

0
28.01.2012 00:39    #4
Jeśli większość meczów przegrywasz, może postaw na grę z tyłu... Na przykład cofnij obronę, ustaw dwóch defensywnych pomocników i cofnij OPŚ na ŚP, który będzie Ci rozrzucał piłki w ataku. Wybierz kontratak jako strategię wyjściową oraz zrównoważony bądź sztywny styl gry, aby zabezpieczyć się przed kontrami przeciwnika. Jeśli nie najlepiej idzie Ci gra piłką, ustaw szybkie tempo gry, grę skrzydłami... Pokombinuj ;)

Użytkownik uznał post za pomocny

Hala Madrid!

zaskroniec Partyzant

0
29.01.2012 19:14    #5
[quote=Tucznik Czynu]Jeśli większość meczów przegrywasz, może postaw na grę z tyłu... Na przykład cofnij obronę, ustaw dwóch defensywnych pomocników i cofnij OPŚ na ŚP, który będzie Ci rozrzucał piłki w ataku. Wybierz kontratak jako strategię wyjściową oraz zrównoważony bądź sztywny styl gry, aby zabezpieczyć się przed kontrami przeciwnika. Jeśli nie najlepiej idzie Ci gra piłką, ustaw szybkie tempo gry, grę skrzydłami... Pokombinuj ;)[/quote]

2 DPŚ i rozgrywający jako ŚP zdają egzamin, co prawda nadal gram o niebo lepiej ofensywną taktyką u siebie, ale teraz wygrywam, a nie remisuje/przegrywam z strefą spadkową/dolną częścią tabeli u siebie, dzięki

wczesny Partyzant

0
30.01.2012 10:29    #6
Nie mam dużego doświadczenia z takim ustawieniem, bo ja gram 4-4-2, ale ja bym zaczął wg mnie od sprawy najważniejszej- przygotowania do meczu.
Ja zawsze na wyjazdy ustawiam ustawianie się w defensywie. Nastawienia nie zmieniam, zawsze gram ofensywnie, cofnięta linia obrony. Ale ważnie jest w jaki sposób przegrywasz te mecze i jak tracisz bramki: np. czy przegrywasz końcówki, tracisz bramki po prostopadłych podaniach itd. Napisz więcej to postaram się coś podpowiedzieć

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution