Problem z transferem zawodnika

repus Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
30.01.2012, 20:14    Pytanie
Mam problem z transferem zawodnika, otóż jak już wszystko jest uzgodnione i ok to mój klub wysyła jakieś dokumenty o pozwolenie na prace. Ściągałem już tego zawodnika parę razy i nigdy mi się coś takiego nie przydarzyło szczególnie że on ma 17 lat. Jak temu zapobiec bo już przepłaciłem bo mi się R.Madryt zainteresował i musiałem podbić cenę z 1,8 miliona do 3
Cudze błędy mamy przed oczyma, własne za plecami.

Valdi91 Młody aktywista

0
30.01.2012 20:37    #1
Ale o co konkretnie chodzi, nie dostaje pozwolenia na pracę czy co? Jeśli nie chcą dać mu warunkowego pozwolenia na pracę to nic nie zrobisz, musisz czekać. Ja na początku sezonu również chciałem ściągnąć jakiegoś młokosa z Meksyku i nie dało rady, nawet bez szans na apelację w sprawie pozwolenia o pracę. A później, w tym samym sezonie spróbowałem jeszcze raz, tym razem mogłem poprosić o apelację i tak zrobiłem, i wygrałem ją.

Synyster_Gates Partyzant

0
30.01.2012 22:57    #2
chodzi tu o to, że w niektórych krajach(np.: Meksyk, Brazylia) piłkarz poniżej 18 roku życia nie może opuścić kraju. Dlatego też ten transfer zostanie przeprowadzony kiedy ukończy on ten wiek. Wejdź w jego profil i zobacz kiedy zostanie przeprowadzony transfer.

Vetan Partyzant

0
01.02.2012 12:13    #3
idź do zarządu z prośbą o klub filiany do którego będziesz mógł wypożyczać zawodników którzy nie mogą dostać pozwolenia na pracę w Twoim klubie. Najczęściej (tylko?) są to kluby bułgarskie/rumuńskie. Taki okres trwa ok. 3 lat

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.