Problem z przygotowaniem kondycyjnym

pezot97 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
31.01.2012, 13:47    Pytanie
Dostałem raport o przygotowaniu kondycyjnym. Dwóch piłkarzy było przemęczonych więc chciałem dać im urlop. Gdy wcisnąłem wyraź zgodę na przedłużenie urlopu okazało się, że fizjoterapeuta chce wysłać cały mój pierwszy zespół na tygodniowy urlop. Jednak ogranie mają na 100 %, ale kondycje na 70 - 75%. Co mam robić ? Dalej grać sparingi ? Mam już 1 lipca.
Denn du bisst, was du isst. R+

endrus Młody aktywista

0
31.01.2012 15:08    #1
A ile masz czasu do pierwszego meczu o stawkę? Jeżeli kopacze mają taką kondycję po powrocie z urlopów to graj normalnie sparingi z czasem kondycja im się poprawi. W kilku meczach graj dwoma jedenastkami.
"Piłka nożna to element innego wszechświata, równie poważnego i stresującego jak praca, z takimi samymi zmartwieniami, nadziejami i rozczarowaniami"

pezot97 Partyzant

0
31.01.2012 15:08    #2

pezot97 Partyzant

0
31.01.2012 15:10    #3
Pewnie gdzieś 20 ktoryś lipca, bo liga mistrzów i superpuchar. Co ile walić sparingi mniej więcej? Bo ja robię ze dwa co trzy dni i przerwa 6 dni.

endrus Młody aktywista

0
31.01.2012 15:17    #4
Graj co 3 dni, przemęczonym możesz dać ze 3 dni wolnego, chociaż nie koniecznie, stosuj rotacje w składzie - jedna połowka meczu jedna 11 w drugiej druga. Przed pierwszym meczem o stawką zrób im 5-6 dni wolnego tzn bez meczy. Kondycją się nie przejmuj z czasem będzie rosła.

Użytkownik uznał post za pomocny

"Piłka nożna to element innego wszechświata, równie poważnego i stresującego jak praca, z takimi samymi zmartwieniami, nadziejami i rozczarowaniami"

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.