Brak możliwości rozbudowy stadionu

Lucas. Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
02.02.2012, 22:15    Pytanie
Witam,

jestem użytkownikiem cmrev od dawna, jednak jakoś nie było mi dane się udzielać w jakiś większy sposób.

Może przejdźmy do mojego pytania, tudzież problemu. Gram sobie moją ukochaną Sandecją już dłuższy czas, będzie już z cztery lata (fmowe, of course), mam za sobą kilka sukcesów (drugi raz w grupie LE, PP, mistrzostwo 1 ligi, v-ce w TM-E), z powodzeniem występuję na arenach europejskich. Jak się łatwo można domyślić granie na 5000 stadioniku nie jest zbytnią frajdą, toteż chciałem poprosić prezesa o jakiś mały remont, może nawet nową budowlę, jednak... Od czterech lat nie mam tej opcji. Przepraszam, mam, ale zaznaczoną na szaro, czyli niedostępną.

Więc tutaj pojawia się moje pytanie- czy istnieje możliwość, że opcja ta jest odgórnie wyłączona? Tj. nie ma możliwości jakiejkolwiek ingerencji w stadion? Zaznaczam, że finansowo stoję bardzo dobrze, a zarząd bez żadnego 'ale' zgodził się na rozbudowę szkółki etc.

//Edytowano 1 raz, ostatni raz 02.02.2012, 22:25

zaskroniec Partyzant

0
02.02.2012 22:25    #1
A gdy zwracasz się z prośbą o budowe nowego stadionu, jednym z "argumentów" jakich możesz użyć , jest
"chce abyśmy wybudowali nowy stadion, a by niemożność rozbudowy aktualnego , nie wiązała nam dłużej rąk" czy coś takiego ?
Nie wiem, czy to ma wpływ, czy nie, ale ilekroć miałem rozbudowe na szaro, ta opcja była

cosnek Młody aktywista

0
02.02.2012 22:26    #2
A masz w ogóle wykupiony stadion?

Damiaoo Młody aktywista

0
02.02.2012 22:29    #3
Są dwie możliwości:
-albo stadion nie jest własnością klubu i trzeba go najpierw wykupić przed rozbudową
-lub nie ma możliwości rozbudowy stadionu ze względów technicznych, wtedy opcją jest tylko budowa nowego stadionu.

Lucas. Partyzant

0
02.02.2012 22:32    #4
Chyba mnie nie zrozumieliście- opcja rozbudowy/ budowy/ kupna stadionu jest niedostępna. Nie mogę nawet jej użyć, poprosić o nią. Zaraz włącze FMa i pokażę Wam screena.

/edit:

http://img39(...)iont.png

I tak jest cały czas.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 02.02.2012 o godz. 22:36

cosnek Młody aktywista

0
02.02.2012 22:52    #5
Najedź myszką na tytuły tematów poczekaj chwilę i wyskoczy Ci, dlaczego jest to niedostępne.

Użytkownik uznał post za pomocny

Lucas. Partyzant

0
02.02.2012 22:59    #6
O chłopie, życie mi rozjaśniłeś! Nie wiedziałem, że jest taka opcja. Okazało się, że zarząd bezczelnie chciał wybudować stadion za moimi plecami. A to Ci niespodzianka.

Dzięki wszystkim za pomoc!

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
03.02.2012 13:20    #7
Ale co Wy z tym, jak nie twój stadion to nie ma rozbudowy, mi rozbudowują wynajmowany obiekt...
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.