Brak walki

maslak950 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
06.02.2012, 21:46    Pytanie
Witam
Gram wolfsburgiem 2 sezon w 1 dostawalem baty teraz to raczej inne druzyny dostaja baty odemnie ale w meczach z trudnymi rywalami mam pewien problem
Prowadzę 2:0 (z leverkusen , dortmund) i w końcówce rywal doprowadza do wyrównania jak uniknąć takich sytuacjI?
Myslalem ze zmiana ustawienie na kontratak , defensywne da cos ale wtedy jest jeszcze gorzej co zrobic zeby nie tracic goli w ostatnich minutach ?

Mar1992 Przodownik pracy

0
06.02.2012 21:59    #1
Ja mam swój sprawdzony sposób. Kontratak, cofnięcie do obrony, agresywny odbiór piłki, gra piłką i chwila odpoczynku. Prawie zawsze działa.
No i oczywiście zmiany nastawienia u zawodników z ofensywny na pasywne lub defensywne.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 06.02.2012 o godz. 22:03

sebak6663 Partyzant

0
06.02.2012 22:37    #2
ja mam odwrotnie właśnie leje Monachium czy Leverkusen a nie potrafię wygrac z Freiburgiem czy innymi przeciętniakami

maslak950 Partyzant

0
06.02.2012 22:38    #3
A jak sprawdzić kto jest potrzebny drużynie ?

maslak950 Partyzant

0
06.02.2012 22:38    #4
A co zrobic zeby napastnicy byli skuteczniejsi ?

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 06.02.2012 o godz. 23:32

Chod Żołnierz frontu ideologicznego

0
07.02.2012 11:17    #5
Ja zawsze gdy prowadzę, nie ważne z kim, to dalej gram swoje. Czyli ofensywnie, wciąż napierając. Zauważyłem że w FMie gdy zmieniasz nagle na kontratak to tracisz szybko bramki, ale na to reguły raczej nie ma.
#TeamTyniec

Valdi91 Młody aktywista

0
07.02.2012 12:41    #6
Ja również borykałem się z problemem prowadzenia do 80 min. 3:0 by ostatecznie zremisować mecz. Chwała Bogu, że zremisować, bo kilka minut więcej wystarczyłoby, bym przegrał. W moim przypadku winę miała taktyka. Jeśli nie miażdżyłem rywala, to w końcówce spotkania zawsze nerwówka. Zmieniłem taktykę i teraz jest git. Nie cisną mnie już tak pod koniec spotkania, dodatkowo, jeśli widzę, że rywale w końcówce przejmują inicjatywę, a moje prowadzenie jest jednobramkowe, wydaję takie polecenia jak gra piłką, chwila odpoczynku, w skrajnych przypadkach, kiedy robi się naprawdę niefajnie - strzały z każdej pozycji. Zazwyczaj pomaga, ale tutaj na nic nie ma reguły, była i sytuacja, że przesunąłem cały zespół do obrony wydając same defensywne instrukcje, a i tak wbili mi 2 bramki. Nie wiem, jakim grasz ustawieniem, ale możesz spróbować na ostatnie minuty meczu przesunąć jednego z pomocników/napastników na DPŚ. No i obowiązkowo gra na czas w końcówce spotkania.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.