Bug z budżetem

wiselka Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
08.02.2012, 21:31    Pytanie
Witam mam taki problem , gram Wisłą Kraków i problem polega na tym ze mam za duży jak na Wisłę budżet transferowy , w prawdzie odnosze sukcesy (wszystkie trofea możliwe do wygrania w Polsce i 1/8 LM ) ale i tak to jest niemożliwe za za początku drugiego sezonu posiadalem budżet 10 mln a w trzecim sezonie 25 mln !!! Chodzi mi o to czy domyślacie się od czego mógł sie wziąć ten bug i jak go naprawic .

cosnek Młody aktywista

0
08.02.2012 21:40    #1
Mi się wydaje, że to nie bug. Za występy w LM dostajesz bardzo dużo kasy. Za każde zwycięstwo ileś tam tysięcy, a potem dodatkowo kilka milionów czy kilkanaście nawet za awans do grupy, a potem wyjście z niej. Ja w FM 2011 miałem tak jak grałem Legią, że jak wyszedłem z grupy Le, a potem przeszedłem jeszcze jedną fazę to mój budżet zwiększył się do 100 mln zł.

Lucas. Partyzant

0
08.02.2012 21:46    #2
Za sam awans dostajesz ponad pięc milionów euro, za podwórkowe puchary też jakieś grosze masz. Sukcesy przyciągają sponsorów, którzy też duuużo pięniędzy dają. Nie masz się czym martwić, to raczej nie bug, powinieneś się cieszyć, że pan prezes taki szczodry. Jeszcze do tematu mogę dodać, że ja, grając Sandecją, kiedy to w trzecim sezonie zdobyłem Ligę Europejską, prezes mój kochany obdarował mnie budżetem transferowym, który po odpowiednim skorygowaniu pozwolił mi na wydatki rzędu dziesięciu milionów euro w jednym okienku. Więc to nic dziwnego, trzeba tylko umieć zarabiać na sukcesach. :)

wiselka Partyzant

0
08.02.2012 21:59    #3
No za awans do LM jest 7 mln Euro a za 3pkt jest 800 tys , tam zamieściłem scrrena jaki miałem dochód i wydatki , jednak dalej ten budzet wydaje mi się za wielki jak na polski klub , to 10 mln mnie juz przeraziło a co dopiero 25 :)

Lucas. Partyzant

0
08.02.2012 22:22    #4
Jeżeli opierasz swoją tezę na realiach polskiego futbolu, to trudno na tę chwilę określić budżet klubu, który wyszedł z grupy LM, bo od wielu lat takiego nie ma. No ale owszem, kaska niezła, dobrze ją zainwestuj, to z biegiem czasu będzie jej jeszcze więcej. :)

wiselka Partyzant

0
08.02.2012 22:39    #5
Wiesz co mi włśnie o to chodzi żeby było jej mniej :P no ale nie mogę narzekać na brak funduszy bo to troche nie na miejscu :D ale troche dziwnie to wygląda w finansach jak ja mam 51 mln a drugi lech 15 ... :) no i obroty w wysokości 50 mln w jednym sezonie ? troche podejrzane :D

wujekzdzicho Młody aktywista

0
08.02.2012 22:45    #6
to przejdź do Lecha jak ci nie pasuje :D

Lucas. Partyzant

0
08.02.2012 23:40    #7
To zmniejsz budżet transferowy na rzecz płacowego, będziesz mniał mniej kasy na transfery. Zawsze jest jeszcze (nie)zawodny FMRTE, dzięki któremu możesz zmniejszyć nie tylko budżet, ale i wszystkie przychody.

wiselka Partyzant

0
09.02.2012 01:31    #8
Założyłem ten temat dlatego ze myślałem że to jest jakiś bug (dalej tak uważam) i myślałem że ktoś może mieć taki sam problem i wie jak temu zaradzić , i tak dziękuje za wasze opinie na ten temat :)

jaruone Młody aktywista

0
09.02.2012 17:29    #9
Kupuj emerytów za grube pieniądze (lub bierz ich z wolnego transferu) i zjedzą Ci budżet jak kilku naszym klubom w realu :P

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.