spadek z ligi

Nostra Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
09.02.2012, 00:00    Pytanie
Witam.
Sytuacja jest taka i potrzebuje odpowiedzi bo nie wiem czy czegoś nie wiem czy to wystąpił bug. Otóż jest przed ostatnia kolejka w lidze 2 słowackiej mam miejsce chroniące przed spadkiem, na natomiast spada już definitywnie dolny kubin a ruzomberok mając tyle samo pkt co ja ma również na tą chwile miejsce w spadku. Po ostatniej kolejce niestety przegrywam z liderem 2-3 natomiast o dziwo ruzomberok dostaje u siebie z ostatnim kubinem 1-2, więc mimo wszystko cieszę się, że utrzymał się status quo. A tu po meczu patrzę na tabelę i zaliczam spadek :o a ruzomberok się utrzymał ??? Jakim cudem?? Skoro mamy taki sam bilans straconych i strzelonych goli, ale przecież nie zmieniło się nic po meczu ostatnim (tak myślę), więc co źle rozumuję? Może ktoś mnie oświecić?

kmdrev Partyzant

0
09.02.2012 00:56    #1
Zadecydował bezpośredni bilans, który jest brany pod uwagę po ostatniej kolejce ligowej. Sprawdz w zasadach ligi.

Nostra Partyzant

0
09.02.2012 01:04    #2
Ale to dlaczego przed ostatnia kolejką oni byli na spadkowym a po ostatniej ja? Przecież skoro ja przegrałem 2-3 (jednym golem) i oni 1-2 (też jednym) to nic się nie zmieniło... I mimo braku zmian nagle w ostatniej kolejce zadecydował bilans spotkań a w przedostatniej bilans wskazywał na co innego?

Niklas Młody aktywista

0
09.02.2012 07:40    #3
bo strzeliłeś więcej goli ;)

Nostra Partyzant

0
09.02.2012 11:36    #4
Dalej to dla mnie pokrętne ale zostawmy to. A czy mogę jakoś rozwiązać kontrakt jeśli podpisałem go niedawno, a mój team spadł do ligi której nie ma ( 3 liga słowacka), bo nie wiem czy tam grało by się tylko sparingi? ;/

cosnek Młody aktywista

0
09.02.2012 11:43    #5
Wynik z bezpośredniego meczu między Wami liczy się dopiero po zakończeniu ligi dlatego tak jest. A zrezygnować możesz tak -> Czynności -> Rezygnacja.

Użytkownik uznał post za pomocny

Nostra Partyzant

0
09.02.2012 12:53    #6
Dzięki wszystkim a w szczególności Tobie cosnek za rozwianie wątpliwości i pomoc :>

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.