Komunikaty na nowo

Falo47 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
11.02.2012, 12:02    Pytanie
Witam, mam problem, bo np. chcemy oddać gracza na wolny transfer i dajemy ta opcje i wyskakuje na komunikat ile rekompensaty, trzeba mu wyplacic, ale ja przez przypadek dałem zeby mi sie to okienko jzu nei wyswietlało, jak to przywrocic, bo jest mi potrzebne?

repus Młody aktywista

0
11.02.2012 12:52    #1
Nie zbyt dobrze sformułowałeś to zdanie ale myślę iż trzeba jeszcze raz dać gościowi wolny transfer po jednym dniu lub więcej. Chyba że chodzi ci o filtry, to u góry nad wiadomościami jest opcja filtrowania, odznacz transfery i git.
Cudze błędy mamy przed oczyma, własne za plecami.

Falo47 Partyzant

0
11.02.2012 16:18    #2
Podam to na przykładzie:

1.Masz niepotrzebnego gracza.
2. naciskasz na niego prawym (PPM)
3. dajesz opcje "Transfery i kontrakty" -> "Wolny transfer"
4. wyskakuje okienko, o treści podobnej do " czy jestes pewnien ze chcesz wywalic tego gracza, rekompensata bdzie wynosic ******"

I chodzi, w okienku zawartym w 4 pkt jest opcja zaznacza krzyzykiem, zeby sie nie pojawiala juz nigdy i ja ja zaznaczylem, a teraz tego zaluje i chcialbym to cofnac, tlyko jak?

cosnek Młody aktywista

0
11.02.2012 16:20    #3
Niestety wydaje mi się, że nie.

EDIT
Ano, zresztą teraz mi się przypomniało, że coś takiego jest :)

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 11.02.2012 o godz. 17:55

Kolazontha Zrzędliwy Tetryk

0
11.02.2012 16:57    #4
[quote=cosnek]Niestety wydaje mi się, że nie. [/quote]

To Ci się źle wydaje.
W ustawieniach jest opcja "Resetuj komunikaty" (czy jakoś tak, nie mam efemu na podorędziu.) Wada jest taka, że zaczną pojawiać Ci się wszystkie wyłączone wcześniej komunikaty.

Użytkownik uznał post za pomocny

You know, we are sitting here, you and I, like a couple of regular fellas. You do what you do, and I do what I gotta do

Falo47 Partyzant

0
11.02.2012 18:28    #5
ok, dzikei bardzo za pomoc:) + poszedl:)

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.