Witam. Gram z kuzynem sieciowo w lidze portugalskiej (benfica/porto). Gramy juz tak od fma 2008 czesto wlasnie w lidze portugalskiej. Zawsze mamy problem jednak z malymi dochodami. w innych ligach (np.niemcy) dostaje sie kase za koncowy wynik w lidze. srednio powiedzmy 70mln(pln). To calkiem sporo. Prowadze benfice i miesiecznie trace okolo 7-8mln(PLN).(zadnych pilkarzy juz nie kupujemy na raty-wlasnie zeby nie byc na minusie) jestem juz 26(pln) mln na minusie a konczy sie październik. dodatkowo nie dostalem sie do LM( pech) a w PU jest duzo mniejsza kasa. zobaczylem w "zasadach ligi" ze nia ma nic o nagrodach pieniężnych wiec pewnie znowu nic nie dostaniemy. wiecie jak sobie z tym radzic? bo bede musial zrobic wyprzedaz zeby nie zostac bankrutem. (nie przestawialem budzetu płacowego-jest taki jaki byl ustalony przez zarzad).
P.S wiem o kasie za transmisje ale z tego co pamietam to 45mln za sezon. a patrzac teraz na koniec sezonu moge miec powyzej tego na minusie. (w Niemczech jest i kase za transmisje i za lige)
P.S wiem o kasie za transmisje ale z tego co pamietam to 45mln za sezon. a patrzac teraz na koniec sezonu moge miec powyzej tego na minusie. (w Niemczech jest i kase za transmisje i za lige)
//Edytowano 2 razy, ostatni raz 12.02.2012, 14:26
Najnowsze posty