Kilka pytań

Dante17RM Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
13.02.2012, 17:48    Pytanie
Witam ;) jestem nowy w Football Manager i mam kilka pytań ;-)

1. Edytor do gry mi nie działa ;/ co można z tym zrobić?
2. Co to jest "Transfer praw ligowych" ( czy jakoś tak )
3. W "Treningu" widzę że poszczególne działy ( atak, strzały itp. ) widzę gwiazdki.. ich ilość od czego zależy?
4. Jakie Skille Trener od np. Ataku powinien mieć wysokie ?
5. Jakie Skille powinien mieć Rozgrywający? ;) ( Chodzi mi o kandydata do Realu Madryt )

Dzięki z góry za odpowiedź ;-)

Tobi18 Młody aktywista

0
13.02.2012 18:34    #1
3. Od umiejętności trenera (patrz pkt. 4.)
4. Przede wszystkim determinacja, motywowanie, poziom dyscypliny (to się tyczy każdego trenera) i trening ofensywny.
5. Drybling, podania, błyskotliwość, kreatywność, dużo by pisać, na pewno kogoś znajdziesz.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 13.02.2012 o godz. 18:34

http://tobi18.cmrev.com/blog.html - zapraszam do śledzenia mojej kariery Interem Mediolan w FM16.

Rafał9595 Revolution Update Team

Grupa: Moderator
0
13.02.2012 19:38    #2
1. Jak to Ci nie działa? Opisz błąd. Ewentualnie, odinstaluj i pobierz jeszcze raz ze steama
Filozofia nic nie daje, niepotrzebnie stwarza dodatkowe pytania zamiast na nie odpowiadać

Falcon Przodownik pracy

0
13.02.2012 20:19    #3
Ad 3,Ad 4
Polecam ten artykuł
http://www.centr(...)l?page=1
Ad 5
gra bez piłki, gra z 1 piłki, podania technika, kreatywność, decyzje, przewidywanie, technika. Najlepiej zobacz sobie atrybuty jakiegoś rozgrywającego np. Van Der Vaarta, Sneijdera, Ozila
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

madrid7 Partyzant

0
13.02.2012 20:37    #4
masz ozila kake czy zawsze z wypozyczenia canalesa jeszcze tam sahin moze grac albo di maria
VAMOS REAL!
HALA MADRID!

Kleyo Ekspert

0
13.02.2012 20:39    #5
1. Jaki komunikat błędu?
2. W jakiej to masz lidze? Na moje to coś związanego z MLS, ewentualnie ligą włoską
3. Ogólnie dla wszystkich trenerów ważna jest determinacja i poziom dyscypliny, a potem poszczególne umiejętności trenerskie. Jest fajny kalkulator do obliczania gwiazdek, co prawda do 11, ale nic się w tej kwestii nie zmieniło:
http://www.cmrev(...)011.html

4. Już wyżej napisano.
5. Moim zdaniem najważniejsze atrybuty rozgrywającego to kreatywność i podania, potem wiele innych, wymienianych wyżej, ale te dwa są kluczowe (choć do Realu to raczej wiele musi być na wysokim poziomie).
"Błędów nie popełnie tylko ten, kto nic nie robi" - Theodo­re Roose­velt

Dante17RM Partyzant

0
14.02.2012 17:52    #6
1. Wyskakują kolejno okienka:

Warning: Couldn't find data folder!
../football manager 2012/data

../football manager 2012/data/sigfx

../football manager 2012/data/languages

../football manager 2012/data/updates

Error: Unable to find some essential data. Please ensure that the gameis installed correctly. If the problem persist, please contact technical support

Warning: Failed to find a default database to use. Please make sure your installation is not corrupt

Editor.exe
Wystąpił problem z aplikacją editor.exe i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty.

;-((

2. ta opcja jest niedostępna (na szaro w "złóż ofertę";) pytam z ciekawości

Rafał9595 Revolution Update Team

0
14.02.2012 18:17    #7
to odinstaluj na Steamie i zainstaluj jeszcze raz
Filozofia nic nie daje, niepotrzebnie stwarza dodatkowe pytania zamiast na nie odpowiadać

WariatCFC Młody aktywista

0
14.02.2012 18:34    #8
Co do edytora...Kup oryginał, mój ziombel ma tak samo, a ma pirata. (pozdro Magik, jełopie)
[quote="hapek"]Z drugiej strony zal mi cie po pewnie jestes za polonia gieksa dyskobolia warszafka, albo inna legła poległa która kradła pilakarzy innym kluba, albo wisla skisla tak jak ty, a moze lechia olimpia poznan gdansk, albo ruchowi chorzowskie psy[/quote]

Dante17RM Partyzant

0
14.02.2012 18:34    #9
Gre mam od ?Skidrow-a?.. odinstalowywałem i instalowałem ją już kilka razy i nic ;(

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.