Problem z trenerami

rolek Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
14.02.2012, 09:47    Pytanie
Wtam,
Zacząłem kilka dni temu przygode z FM. Po rozegraniu sezonu pojawił się problem z trenerami. Postanowiłem wymienić praktycznie cały sztab szoleniowy łącznie z asystentem. Zatrudniłem nowych, o dobrych parametrach. Przypisałem nowe treningi zawodnikom i przydzieliłem im nowych trenerów, ale pojawia się problem. po kilku dniach zauważyłem ze każdemu piłkarzowi został ustawiony trener od kondycji (z wyjątkiem bramkarzy). Przestawiłem ponownie, ale po kliknięciu w przycisk kontynuuj znów to samo i tak przez kilka następnych dni. Zwolniłem trenera, przestawiło się na innego. Nie wiem co zrobić? Moze przestawiłem jakąś opcje, może asystent sam coś zmeinia? Ktos ma pomysły?
pozdrawiam.

madrid7 Partyzant

0
14.02.2012 12:41    #1
masz pewnie ustawione ze asystent zajmuje sie trneingiem.musisz to odznaczyc(licze na plusa)
VAMOS REAL!
HALA MADRID!

rolek Partyzant

0
14.02.2012 13:49    #2
Dzięki za szybką odpowiedz. Sprawdziłem ustawienia asystenta i nic nie widizalem odnośnie ustawienia treningu itd. Gdzie mógłbym to ustawić? Jkaies podpowiedzi?

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution