Jak zmienić zwycięzce złotej piłki ?

BarCampion Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
15.02.2012, 00:20    Pytanie
Witam. Czy da się w jakiś sposób zmienić zwycięzcę tej nagrody ?

madrid7 Partyzant

0
15.02.2012 23:38    #1
w waznych meczach gra slabo?! a wlidze angielskiej jakie druzyny sa slabe? nie pamietasz jak strzelil gola chelsea we finale ligi mistrzow? jak w polfinale strzelil 2 gole arsenalowi? jak z 35 metrow uderzyl w samo okno porto? jak w ostatnich gran derbach w dwumeczu strzelil dwie bramki i przycmil messiego?kmdrev wez idz przed telewizor i prosze cie wyrzuc klawiature. nie ogladasz do cholery meczow realu i gowno .. zobacz co messi robi w tym roku zasrany dzieciaku messi najlepszym strzelcem w historii?? ronaldo w 122 meczach strzelil 120 goli dla Realu ! a messi 200 w ilu ? 400?500??chcialbym zobaczyc messiego w lidze angielskiej.. kto dostal 2 ray pod rzad zlotego buta? no kto? ronaldo do cholery! i to w pierwszych dwoch sezonach PD a messi sie kisi juz tam 7 lat
VAMOS REAL!
HALA MADRID!

Kleyo Ekspert

Grupa: Moderator
0
15.02.2012 23:45    #2
Dejcie se na luz, bo będzie pomarańczowo.
"Błędów nie popełnie tylko ten, kto nic nie robi" - Theodo­re Roose­velt

BarCampion Partyzant

0
15.02.2012 23:50    #3
Pytałem bo Ronaldo dostał tą złotą piłkę z forma 7.76, Messi miał 9.17 i zajął drugie miejsce.

kmdrev Partyzant

0
16.02.2012 04:30    #4
Madrid7
Troszkę widzę ciśnienie skoczyło :) Tych parę dobrych meczów, przy tym wszystkim co robił messi. Finał z manu, ronaldo nie istniał. Od przybycia zelka do realu, messi w kazdym meczu udowadnia mu, ze jest lepszy i w zadnym go nie przycmil.
Przegral real w tym sezonie juz super puchar, messi bohaterem. Przegrali CdR messi bohaterem. W lidzę bania dostali w papę?? Dostali!
W 1/2 lm w tamtym sezonie objechał pół defensywy ?? objechał, został bohaterem?? został:)
A czym się różni messi od silvy czy aguero, małe chłopaczki z primera division którzy rządzą w PL, do tego mata:)
LEgendy o fizycznej PL to można między bajki wsadzić.
Ale jak ktoś meczów nie ogląda tylko stereotypami sadzi, to już jego wina.
Co do słabej krysi w ważnych meczach, to nawet kibice realu potwierdzają, za co niedawno został na mierdabeu wygwizdany.

ronaldek1 Młody aktywista

0
16.02.2012 08:34    #5
Tak ubóstwiasz tego Messiego, a nawet nazwiska z wielkiej litery nie umiesz napisać...

Co do tematu, wiesz złota piłka jest wybierana chyba przez trenerów reprezentacji(?). Wielkim czynnikiem może być sympatia jakiegoś trenera do piłkarza.

p.s Messi w lidze angielskiej gówno by zrobił. W Hiszpanii liczy się Real i Barca, a w angielskiej prawie, że wszyscy. Jedna kosa i po nim...
http://www.cmrev(...)927.html

Mile widziana pomoc

Kleyo Ekspert

0
16.02.2012 10:28    #6
[quote=BarCampion]Pytałem bo Ronaldo dostał tą złotą piłkę z forma 7.76, Messi miał 9.17 i zajął drugie miejsce.[/quote]

Ile rozegranych spotkań mieli obaj? Bo ta średnia Leo jest wręcz kosmiczna, może miał jakiś uraz i mniej grał i dlatego nagrodę dostał Cristiano. Nie wiem dokładnie jaki jest algorytm przyznający tę nagrodę w FM.

Po raz drugi radzę skończyć offtopic o tym czy lepszy jest C. Ronaldo czy L. Messi. Jak ktoś chce to niech napisze manifest ze swoim zdaniem i tam sobie będziecie dyskutować do woli [ale bez obrażania graczy czy klubów].
"Błędów nie popełnie tylko ten, kto nic nie robi" - Theodo­re Roose­velt

BarCampion Partyzant

0
16.02.2012 12:36    #7
Forma Messiego kosmiczna obaj rozegrali tyle samo (chyba 28). Messi żadnego urazu. Leo 34 gole, 7 asyst, Ronaldo 23 gole 4 asysty, no nie rozumiem tego.

madrid7 Partyzant

0
16.02.2012 13:07    #8
moze sukces na euro?u mnie zawsze nie wiem czemu wygrywa portugalia i to w kazdej edycji managera a CR7 zawsze krol strzelcow :D mi tam to pasi bo jestem jego wielkim fanem .. w mojej pierwszej rozgrywce w fm12 portgualia wygrala euro a wice-mistrzem zostala .. Polska ograli m.in Hiszpanie 3;0 w polfinale.. mila dwie bramy strzelil hiszpanom i drugi zawodnik turnieju .. a 1 Ronaldo
VAMOS REAL!
HALA MADRID!

kmdrev Partyzant

0
16.02.2012 13:48    #9
Aleź bzdury opowiadacie, akurat nie jestem wielkim fanem Messiego. Tylko śmieszą mnie opinie o lidze angielskiej gdzie 3 maluchy z ligi hiszpańskiej rządzą ligą. Kun Aguero, Mata i Silva.

Dwa razy Messi grał w finale LM z manu, strzelił nawet gola głową, że też pozwolili mu na to super hiper zajebisci obrońcy z PL. Gościowi który ma 169 cm:)

Grał też z Arse i z chelsea, jakoś nie widziałem by sobie nie radził.
Przeciwko Realowi gdzie gra Carvlho, Pepe i Ramos też jakoś nie wymięka :)
Nie neguje wielkości Cr7 , ale to półka niżej niż leo.

Co do moich ulubieńców, to jest to Steven Gerrard :)

Bolson Minister ds. Nagłych

0
16.02.2012 14:40    #10
Zamykam, na razie sufler to nie forum i odpowiadamy tu na temat, a raczej powyższa dyskusja nie miała z tym nic wspólnego.
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.