Witam, mam zamiar kupić w najbliższym czasie FMa 2012, ale boję się, że może mi niezbyt płynnie chodzić (albo nawet w ogóle). Mam laptopa Fujitsu Siemens Amilo Pro v3505 (Intel Core Duo 1.6, 1 GB ram, karta graficzna zintegrowana). FM 2011 śmiga, oczywiście w trybie 2D i z małą liczbą lig, ale bez problemów da się grać. Czy 2012 ma dużo większe wymagania (chodzi mi o odczucia graczy, a nie wymagania podawane przez SI). Może ktoś gra na jakimś starszym laptopie, porównywalnym do mojego?
I drugie pytanie- nie jestem w temacie, nie wiem nawet jak to działa, ale wiem, że pojawiły się inne możliwości nabycia gry niż pójście do sklepu. Czy to się opłaca bardziej niż zadreptanie osobiście do Empiku i jak to się w ogóle odbywa? Pewnie robi się jakiś przelew, ale chcę się upewnić. No i ile to trwa zanim będę mógł legalnie ściągnąć grę?
I drugie pytanie- nie jestem w temacie, nie wiem nawet jak to działa, ale wiem, że pojawiły się inne możliwości nabycia gry niż pójście do sklepu. Czy to się opłaca bardziej niż zadreptanie osobiście do Empiku i jak to się w ogóle odbywa? Pewnie robi się jakiś przelew, ale chcę się upewnić. No i ile to trwa zanim będę mógł legalnie ściągnąć grę?
Najnowsze posty