Siemka, nie będę owijał w bawełnę - mam w planach opisanie swojej kariery Romą. Jednak w sprawie manifestów jestem zupełnie zielony, i chciałbym prosić Was o pomoc w wytłumaczeniu i odpowiedziach na pytania:
1. Jak wstawić zdjęcia (screeny) do tekstu jako widoczne w nim, a jak ukryć pod tekstem, np. wynik 3:0, a pod nim link do statystyk, itp.
2. Zdecydowałem się na manifesty dopiero teraz, kiedy swoim klubem jestem już na początku 3 sezonu. Co zrobić, jak nie mam screenów z wcześniejszych sezonów, meczów; tzn. opisać sezon (miesiąc, mecz, itp.) bez screenów, czy dodać tylko te, które w miarę możliwości posiadam (np. transfery) a resztę opisać tekstem?
Z góry dziękuję za pomoc. Możliwe, że dodam jeszcze jakieś pytania.
PS: Jak co, planuję zacząć pisać najpóźniej od moich urodzin (połowa marca).
1. Jak wstawić zdjęcia (screeny) do tekstu jako widoczne w nim, a jak ukryć pod tekstem, np. wynik 3:0, a pod nim link do statystyk, itp.
2. Zdecydowałem się na manifesty dopiero teraz, kiedy swoim klubem jestem już na początku 3 sezonu. Co zrobić, jak nie mam screenów z wcześniejszych sezonów, meczów; tzn. opisać sezon (miesiąc, mecz, itp.) bez screenów, czy dodać tylko te, które w miarę możliwości posiadam (np. transfery) a resztę opisać tekstem?
Z góry dziękuję za pomoc. Możliwe, że dodam jeszcze jakieś pytania.
PS: Jak co, planuję zacząć pisać najpóźniej od moich urodzin (połowa marca).
Najnowsze posty