Kolory skórki

ansh Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
26.02.2012, 10:54    Pytanie
Mam, wydawać by się mogło, dość błahy problem. Otóż moja kapryśna dusza zapragnęła zmienić kolory w których wyświetlane są wysokości atrybutów piłkarzy/sztabu etc. Nowa to opcja w FM-ie więc przy okazji chciałem sprawdzić czy działa jak należy. Niestety zawiodłem się srodze, gdyż mimo iż zmieniam owe kolory, po zapisaniu ustawień w grze dalej są te standardowe. Wchodzę więc ponownie w opcje sprawdzić czy wszystko jest dobrze, a tak brak wprowadzonych przeze mnie zmian. Oświećcie mnie, czy to ja robię coś nie tak, czy ta opcja po prostu nie działa. Sprawdzał ktoś już to?

ansh Partyzant

0
26.02.2012 11:29    #10
Ku mojemu wielkiem zaskoczeni (pozytywnemu oczywiście) zaznaczenie buforowania daje efekt, teraz działa. Dzięki wielkie za pomoc :)

ps. swoją drogą zawsze przy wczytywaniu logopacków itp poleca się wyłączyć buforowanie, więc bałem się, że teraz nie będą działać, ale nic takiego nie ma miejsca na całe szczęście.

loswariatos Młody aktywista

0
26.02.2012 18:43    #11
Gdy dodajesz herby/twarze/stroje to trzeba odznaczyć buforowanie, żeby gra "przemieliła" i zaktualizowała całą dostępną grafikę. Po tym już można zaznaczyć buforowanie, dzięki czemu ładowanie skórek jest szybsze :)

Użytkownik uznał post za pomocny

meglio fascista che frocio

ansh Partyzant

0
27.02.2012 10:38    #12
A, w ten sposób to działa. To nawet nie byłem tego świadomy, dzięki za informacje :)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution